2018-as Sófár közgyűlés és éves tervezés

háztáji

2018.02.12.

Aki követi a Facebook oldalunkat, az futólag már értesülhetett arról, hogy február 10-én, szombaton megint összegyűlt a Sófár vezetősége és önkéntesei, hogy együtt tervezzük az előttünk álló évet.

A helyszín a Gazdagréti Református Gyülekezet Start Café kávézója volt, ami reggel kilenckor egy csapat tettre kész, izgatott Sófárossal telt meg.

Miután közös énekléssel kezdtük a napot, majd Thoma Laci beszélt nekünk röviden egy bibliai igeszakaszról, először meghallgattuk a tavalyi események beszámolóit, majd egy fontos lépésre került sor: új elnökségi tagot kellett választanunk. A Sófár vezetősége egy 5 fős Elnökségből áll, azonban az egyik vezetőnk tavaly lemondott pozíciójáról, így most egy új személyt kellett találni a média és kommunikáció területére. Az Elnökség végül egyöntetűen Lovas Áront szavazta meg erre a pozícióra (aki jómagam volnék, aki ezt a cikket is éppen írja), így mostantól ő lesz a felelős minden kommunikációt vagy médiát illető kérdésben. Eközben megérkezett a korábban megrendelt pizza, amit jókedvűen elfogyasztottunk ebédre.

Ebéd után pedig elkezdődött a brainstorming, vagyis azon gondolkoztunk, hogy milyen programokat szeretnénk idén szervezni. Így örömmel adjuk mindenki tudtára, hogy idén is megrendezésre kerül a 3 fő szokásos programunk,  a legelső tavasszal, illetve egy-egy másik pedig a nyár és az ősz folyamán. Ezek közül az első kettőről, a tavaszi LélekJelenLét hétvégéről és a nyári 11. Sófár Református Dicsőítő Iskoláról hamarosan érkeznek a részletek is! Az idő hátralévő részét azzal töltöttük, hogy a nyári dicsőítő iskola különböző területeit osztottuk le, ki miért lesz felelős. Velünk volt többek közt az idei dicsőítő iskola igehirdetője is, az ő kiléte azonban maradjon egyelőre rejtély…

Végül a napot egy imaközösséggel zártuk, és úgy mondtunk búcsút egymásnak, hogy egy eredményes napot zártunk, de tudjuk, hogy az igazi munka nagyobb része még csak most kezdődik majd el! Köszönjük Mindenkinek, aki eljött és segített, hogy együtt tervezhessünk!

Lovas Áron

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>