Elnökség

blog

2021.10.18.

Az Egyesületünk elnökségében mindenkinek speciális feladatköre van, amiben segíti a szerevezetünk céljait nem csak a programok alkalmával, hanem egész évben. Mivel az állandó jelenlét nagy feladat minden elnökségi területhez tartozik egy-egy munkacsoport akik az egyesületi tagságból kerülnek ki és akik segítik a gördülékeny működést!
Ebben a cikkben az elnökség tagjainak bemutatkozóját olvahatjátok!

SZABÓ ANDRÁS, Koordinátor

Közel egy évtizede férj, 7 éve apuka, “civilben” építészmérnök, egyébiránt mindenféle kreatív tevékenység szenvedélyes űzője – a barkácsolástól a grafikuskodáson át a dalszerzésig és organogramm-készítésig. Megtérésem környékén, egyetemista éveim alatt fedeztem fel néhány barátom közreműködésével, hogy a dicsőítés milyen fontos ajándék az életemben. Ezen néhány baráttal aztán összefogva, nagyokat álmodva indítottuk útjára a Sófárt, ami azóta is a szívünk egy különleges szegletét foglalja el.

Az Egyesület Elnökségében és életében koordinátorként igyekszem a néha ellankadó “gépezetnek” új lendületet adni, a sokkal többször és egyre inkább gyönyörűen tovaburjánzó projektek és kezdeményezések szálait pedig összeboronálni és kifésülni. A döntéseket együtt hozzuk – tagságban, elnökségben, szervezőcsapatokban – a feladatom tehát “csupán” a mindezekből következő sófáros projektek kísérése, összefogása. Kimondhatatlanul hálás vagyok Istennek, hogy a munkatársa lehetek, és egy-az-egyben láthatom itt a Sófáron keresztül, ahogy csodálatos terve kibontakozik!

MAGYARNÉ DAMÁSDI ESZTER, Ügyvezető elnökségi tag

Magyarné Damásdi Eszter vagyok, Isten sokszínűvé formált gyermeke, egy férjjel, két kislánnyal és sok-sok testvérrel. Élvezem ezt a sokszínűséget, és igyekszem Őt dicsőíteni mindenemmel: akár a gyermekeimnek énekelek, akár zongorázom és vezetem a Róla-Neki szóló dicséretet a gyülekezetben, akár egy jó baráttal beszélgetek Kecskemét főterén, vagy mackót horgolok az unokaöcsémnek. Tudom, Isten elhívott arra, hogy életemmel Rá mutassak és áldás legyek mások számára. Hiszem, az Ő kegyelméből sikerülhet mindez.

A Sófárral való kapcsolatomról:

A Sófárban is a sokszínűséget szeretem, s mindazt, amit ez által adunk egymásnak. Az első Dicsőítő Iskolában még csak kis táborozóként vettem részt, s azóta nem tudok szabadulni. Annyi mindent kaptam és kapok Istentől a Sófár által (leginkább megfogalmazhatatlan és leírhatatlan dolgokat), hogy muszáj, hogy én is adjak. Azt, amit én tudok adni. Így kerültem aztán az évek során az Egyesület elnökségébe. 2023-ig csapatépítő elnökségi tagként igyekeztem segíteni, hogy a Sófár egyre növekvő családjában mindenki megtalálja a helyét, hogy továbbadhassa másoknak azt, amit ő tud adni.

2023-tól egy új feladatkört kaptam a Sófár elnökségében. Az egyre több programunk megjelenésvel szükségesnek láttuk, hogy legyen egy személy, aki ezek lebonyolításának támogatásával foglalkozik. Ügyvezető elnökségi tagként az én feladatom a Sófár projektjeinek háttértámogatása, a programok szervezésének figyelemmel kísérése. Segítségnyújtás abban, hogy a Sófár kereke mindig tovább tudjon gördülni a végső cél felé: megvalósuljon mindaz, amit terveztünk, Isten dicsőségére.

NAGY HENRIETTA, Lelki vezető

Hamarosan

 
 


BERÉNYI-JEREBÁK ANCSI, Csapatépítő elnökségi tag

Hamarosan


RICZU PÉTER, Titkár

Riczu Péter vagyok, feleségemmel és két kisfiammal Hetényegyházán élünk és szolgálunk a helyi református gyülekezetben. Informatikusként/biztonságtechnikai szakemberként dolgozom, igyekszem a világi munkahelyemen megélni református hitemet, Jézus tanítását. Vasárnaponként dicsőítéssel szolgálok gitáron és/vagy dobon, illetve a technikai eszközöket próbálom működésre bírni. Budapesten születtem, és a Gazdagréti Református Gyülekezetben születtem újjá, itt ismertem meg feleségemet, Ginát is, 2011-ben kötöttünk egymással és Istennel páratlan szövetséget.

A Sófárral baráti körben találkoztam, a dicsőítésen keresztül nagyon sok dolgok kaptam tőle, ezért is örülök, hogy van lehetőségem valamit visszaadni, szolgálni benne. A Dicsőítő Iskolákon a kezdetek óta részt vettem, eleinte diákként, most pedig már családdal, édesapaként, férjként, szervezőként. Feladataimat titkárként 2020 óta látom el a Sófárhangoló Közhasznú Egyesületben, feladataim a hivatalos dokumentációk, adóbevallások, közhasznúsági jelentések, éves beszámolók, pályázatok elkészítése/koordinálása/segítése, ezeken kívül az egyesület Tagjainak és Pártoló Tagjainak nyilvántartása, illetve a tagdíjak kezelése is. Hála van bennem, amiért ilyen teljes szívüket odaadó, szerető Testvérekkel szolgálhatom a hazai reformátusság közelebb kerülését Istenhez.

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>