TÁMOGATÁS

blog

2024.04.25.

A Sófárhangoló Közhasznú Egyesület, amely a tábor háttérszervezete, célja az Isten dicsőítését és imádatát kifejező és megélő zenei, művészeti tevékenységek és hitélet megerősödése és elmélyülése a magyar keresztény felekezetek, elsősorban a Magyar Református Egyház gyülekezeteiben, egyéb közösségeiben és tagjainak személyes életében. E cél elérésének a legfontosabb programja a nyári Dicsőítő Iskola. 

A korábbi évek nagy érdeklődésre való tekintettel, ahol közel 250 fő vett részt a táborban, az idei évben 300 fő részvételére számítunk. Ennek a létszámnak az ellátásához, körülbelül 60 profi művészeti kurzus- és műhelyvezetőre, lelkipásztorra, dicsőítésvezetőre és technikai személyzetre van szükségünk, akik segítik a résztvevők lelki, közösségi, zenei és művészeti képzését, annak érdekében, hogy Isten országát és a szolgálók közösségét építhessük az egyházunk kötelékében. 

A tábor költségét igyekszünk a lehető legkörültekintőbben meghatározni, de azt tapasztaljuk, hogy sokaknak komoly anyagi terhet jelentene a részvételi díj megfizetése.

Ha egyetértesz a céljainkkal és fontosnak látod a tábor megvalósulását, és, hogy anyagi okok miatt senki ne maradjon otthon akkor támogasd az ügyünket!

A támogatásra kétféle módon van lehetőség:

  • Célzott támogatás:
    Egy a gyülekezetükben szolgáló személy vagy család részvételi díjának egészben vagy részben való  fedezése.
    Ebben az esetben a közleménybe fülbe ezt írd:
    Támogatott személy neve, Dicsőítő Iskola, Támogatás
  • Egy ügyért
    Ha egyetért a céljainkkal és szívesen támogatja a nyári Dicsőítő Iskola megvalósulását, akkor hozzájárulhat a rászorulók támogatásához, az eszköz- és terembérleti díjakhoz is!
    Ebben az esetben írd a közleménybe:
    Dicsőítő Iskola, Támogatás

Utalási információk

Sófárhangoló Közhasznú Egyesület
6000 Kecskemét, Szabadság tér 7. 
Számlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-33740492

“… a jókedvű adakozót szereti az Isten”.
(2Kor 9:6-7)

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>