REGISZTRÁCIÓ

blog

2024.03.28.

Szeretettel várunk benneteket!

Nagyon örülünk hogy érdeklődsz a Dicsőítő Iskola iránt, ebben a leírásban minden fontos információt megtalálsz arról, hogy hogyan tudsz jelentkezni, kérünk, hogy a regisztrációd előtt olvasd el figyelmesen. Nagyon várjuk, hogy közösen dicsérhessük az Urat a Dicsőítő Iskolában!


KIKET VÁRUNK A TÁBORBA?

 • 14 éves kor felett minden korosztályt, akik részt szeretnének venni valamilyen kurzuson
 • 14 éves korig, a fiatalok csak törvényes képviselővel vehetnek részt a táborban.
 • 10 éves korig a Gyermek Sófárban
  • 11-14 év között a szülő támogató jelenlétével vehetnek részt a kurzusokon és ha a szülő biztosítani tudja a gyermek kurzuson kívüli felügyeletét és foglalkoztatását.*
 • 14-18. év között, a fiatalok a törvényes képviselő hozzájárulásával de nagykorú kísérővel (Ifi vezető, tanár, lelkész stb.) vehetnek részt a táborban, melyet a kinyomtatott és aláírt szülői nyilatkozattal hitelesíthetnek.

*Egyedi elbírálás alapján 11-14 év között olyan más felnőttel is részt vehetnek a táborban (pl. nagybácsi, nagynéni, barátok szülei), akik tudják biztosítani a támogató jelenlétüket és felügyeletüket az egész tábor idejére mind a kurzusokra vonatkozóan, mind a délutáni és esti foglalkoztatást. Ezt a törvényes képviselő és a felügyelő aláírt nyilatkozatával hitelesítik.

A részvételhez a korosztály tekintetében meg kell felelni a feltételeknek!

JELENTKEZÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

 • Jelentkezni csak itt, az online regisztrációs lapon lehet.
 • Fontos, hogy a regisztrációd csak a 20.000 Ft előleg átutalásával válik érvényessé.
 • Mivel a kurzusok befogadóképessége limitált, előfordulhat, hogy a regisztráció ideje alatt lezárunk kurzusokat. Mindezért biztatunk arra, hogy jelentkezz minél hamarabb!
 • További részletek a meghívóban és a kurzusok és műhelyek bemutatkozóinál Találsz.
 • Bármilyen kérdésed van a regisztrációval illetve a dicsőítő iskolával kapcsolatban, írj nekünk a dicsoitoiskola kukac sofarportal pont hu email címre és válaszolunk!

RÉSZVÉTELI DÍJ

A kurzusokon való részvétel és teljes ellátás díja:

A Sófár Református Dicsőítő Iskola egy lelki, szakmai képzést nyújtó tábor ahol sok-sok szakember dolgozik azon, hogy a református egyház gyülekezeteiben a dicsőítés mind sprituálisan, mind minőségben fejlődhessen. A tábor önköltsége egy felnőtt résztvevő számára 94.000 Ft, amely tartalmazza a szállás, étkezés díját és ezen felül a tanárok költségeit, a hangszerek és technika odaszállítását, felállítását, terembérletet és minden egyéb költséget. Nagyon sokan szívükön viselik a Dicsőítő Iskola ügyét, ezért meg tudunk hirdetni egy támogatott tábordíjat is.

Early bird

A regisztrációs időszak első 2 hónapjában Early Bird díjakkal jelentkezhettek a Dicsőítő Iskolába. Ezek szám akorlátozott az első 80 jelentkező tudja igénybe venni, a regisztrációs felületen tudod jelezni, hogy szeretnél-e ezzel a kedvezménnyel élni.

 • Felnőtt résztvevői díja: 76.000 Ft
 • Támogatott díj:: 71.000 Ft
 • Diák/Szervezői/GYED/Munkanélküli díj: 66.000Ft

Normál

 • Felnőtt résztvevői díj 79.000 Ft
 • Támogatott díj: 74.000 Ft
 • Diák/ Szervező/ GYED/ Munkanélküli díj: 69.000 Ft

Szociális támogatás

 • A részvételi díjból további kedvezmény kérhető nehéz anyagi helyzetben lévőknek, ha szükséged van rá, ezt a regisztrációs felületen tudod jelezni. Szeretnénk, ha senki nem maradna otthon anyagi okok miatt!
 • Aki teheti, támogathatja a szociálisan rászorulók részvételi díját

Azoknak, akik nem igényelnek szállást és/vagy étkezést, a részvételi díj mindezek mértékével csökken.

A kisgyermekek részvételi díja:

(Kérlek CSAK AKKOR regisztráld itt gyermeked, ha ő NEM vesz részt kurzuson! /A Gyerek Sófár ebből a szempontból nem minősül kurzusnak!)
Ha gyermeked is részt vesz kurzuson, őt is résztvevőként szükséges regisztrálnod! Minden gyermeknek külön regisztráció szükséges! Kérünk akkor is regisztráld a gyermekedet, ha fiatalabb mint a gyermeksófár résztvevői kör (0-3 év között), mert az adminisztrációhoz szükségesek az adatai. Az ár az ilyen pici gyerekeknél teljesen máshogyan alakul, erről később külön tájékoztatunk titeket!

 • 11 éves korig a teljes részvételi díj fél adag étellel 37.000 Ft.
 • Szociális kedvezmény igényelhető a gyermekek részvételi díjából is, melynek mértéke a befolyt adományoktól függ.

Befizetés:

 • A tábordíj befizethető két részletben: a jelentkezéssel egy időben minimum 20.000 Ft előleget, a fennmaradó részt pedig legkésőbb július 5-ig kérjük befizetni.
 • Az előleget a Sófárnak nem áll módjában visszafizetni a részvételi szándéktól való elállás esetén sem.
 • Kérjük, lehetőség szerint átutalással fizesd be az egész tábor díjat, ezzel is rövidítve a regisztrációt és megkönnyítve a helyszíni lebonyolítást.

Bankszámla információk az átutaláshoz:

Sófárhangoló Közhasznú Egyesület (6000 Kecskemét, Szabadság tér 7.)
Számlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-33740492
Közlemény: “Résztvevő neve – Dicsőítő Iskola jelentkezés

TÁMOGATÁS ÉS TÁMOGATÁS-IGÉNYLÉS

Ha egyetértesz a céljainkkal és a Dicsőítő Iskola ügyével, akkor szívesen fogadjuk ha támogatsz bennünket!

Minden támogatást rászoruló résztvevők segítésére és a tábordíjak általános csökkentésére fordítunk, azért, hogy senki ne maradjon otthon aki el szeretne jönni a Dicsőítő Iskolába!

TÁMOGATÁS MÓDJA:
ÁTUTALÁSSAL

Kérünk, hogy a támogatásodat az előlegtől és a részvételi díjtól külön átutalással fizesd be!
Sófárhangoló Közhasznú Egyesület (6000 Kecskemét, Szabadság tér 7.)
Számlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-33740492
Közlemény:
DICSŐÍTŐ ISKOLA ADOMÁNY

Ha anyagi helyzeted nem engedi a teljes tábordíj kifizetését, akkor se maradj otthon, hiszen igényelhető szociális támogatás a jelentkezési lapon! Arról, hogy mennyi támogatást tudunk adni, emailben fogunk értesíteni a regisztráció lezárása után!

Igyekszünk minél több támogatást gyűjteni a tábordíj költségeinek csökkentésére, így a támogatások függvényében még csökkenhet a tábor díja (a szociális támogatásokon felül is), ezért is bíztatunk, hogy semmiképp ne mondj le csak emiatt a részvételről!

És egyben szeretnénk arra is kérni, hogy imádságban hordozd te is a Dicsőítő Iskola anyagi forrásainak előteremtését. Célunk az, hogy anyagi körülményei miatt senki ne maradjon otthon.

Forrásteremtő ötletek:

Mivel a Dicsőítő Iskolában gyülekezeti szolgálatodban is fejlődhetsz, ez hosszú távon gyülekezeted örömére, épülésére szolgál. Ezért arra biztatunk, hogy gyülekezeted közösségétől kérj támogatást valamilyen formában. Ehhez segítségül néhány tipp:

 • Keresd fel közvetlenül gyülekezeted lelkipásztorát vagy valamelyik presbiterét, hogy támogatást kérj gyülekezeted részéről a részvételi díjad kifizetésében.
 • Ha kéred, a Sófár felkeresi gyülekezetedet, hogy lehetőség szerint részvételi díjad támogatását kérje.
 • Valamilyen közösségi eseményen oszd meg gyülekezeted tagjaival a Dicsőítő Iskolában szerzett tapasztalataidat, és hogy miért fontos ez a képzés számodra. Lehet ez egy istentisztelet utáni rövid beszámoló, esetleg istentiszteleti szolgálat, vagy egy teadélután, ahol képekben, dalokban mutathatod be, miben segít fejlődni ez a képzés, és hogyan fordíthatod ezt a gyülekezeted javára is. Kapcsolódhat hozzá külön adakozás, vagy tea és sütemények árusítása, amivel a gyülekezeted tagjai támogathatják a részvételi díjadat. Így mások is jobban megismerhetik a Dicsőítő Iskolát, és több embernek nyílhat lehetősége részt venni és velünk együtt tanulni.

KURZUS/MŰHELY-VÁLASZTÁS

Jelentkezéskor kérünk, válaszd ki azt az egy kurzust/műhelyet, amin a teljes héten részt szeretnél venni.

Érdemes minél előbb jelentkezni, nehogy egy-egy kurzus beteljen. Másrészt a kurzusok akkor indulnak el, ha azokra min. 5 fő jelentkezik. A kurzusoknak felső létszámhatára is van: egy-egy kurzus maximum 12-16 főnyi diáksereget tud fogadni. Tehát ne halogasd a jelentkezést!

ÖNKÉNTESSÉG

Szervezetünk minden munkatársa önkéntesen, szabadidejéből áldozva végzi a szolgálatát és ugyanígy van ez a Dicsőítő Iskola koordinátoraival, szervező csapatával, tanáraival is. 
Az önkéntesekből álló csapatunk dolgozik a teaházban, vigyáz délután a gyermekekre, segít az étkeztetésben, fotózik vagy éppen széket pakol. Mivel egy ilyen tábor szervezése kapcsán nagyon sok feladat merül fel, ezért kérünk titeket is, hogy ha csak egy pár perces feladat átvállalásával tudjátok segíteni a tábor gördülékenységét akkor tegyétek meg!
Szükségünk van Rátok!

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>