Sófár Portál újraszabás

blog

2016.04.02.

webprewKedves Látogatóink!

Közel fél éves munka eredményeként a Sófár Portált hamarosan megújult felületen böngészhetitek! A korábbi rovatok helyett a főoldalról érhetitek el a tartalmakat. Bejegyzésünkben egy kis segítséget szeretnénk adni a tájékozódáshoz!

Az oldal tetején kiemelt bejegyzések jelennek meg a legfrissebb hírekkel. Ez alatt a programokhoz kapcsolódó információkat éritek el.

webprew

A Blog oldalon jelennek meg a bejegyzések, az egyes kategóriákra kattintva pedig tematikusan csoportosítva találhatók meg a bejegyzések.

blogprew

A letöltések és az egyéb média tartalmak a még fejlesztés alatt álló Letöltés blokkban jelennek meg. Az egyes ikonokra kattintva juthatsz el a további oldalakra.

menüsorA honlap alján információkat találhatsz rólunk, a Sófár egyesületről! Itt üzenhetsz is nekünk, akár a weboldallal kapcsolatos észrevételt, akár más kérdést is itt küldhetsz.

rolunk

Kérünk Titeket, hogy az új oldallal kapcsolatos észrevételekről írjatok nekünk, hogy minél hamarabb javíthassuk és fejleszthessük az oldalt! Előre is köszönjük a segítségeteket és türelmeteket az átálláshoz és újításhoz!

Üdvözlettel,

a Sófár csapat

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>