Téged mi motivál leginkább a dicsőítésre?

fórum

2009.11.22.

worship5Szavazódobozunkba új, most már kicsit személyesebb kérdés került. A kérdés nemcsak érdekes, hanem állandóan aktuális is minden zenekaros és minden “gyalogos” dicsőítő számára.

Néhány válaszlehetőséget adok most, de a legjobb lenne, ha leírnátok saját tapasztalataitokat kommentben, és egy valódi kis virtuális beszélgetés alakulna ki itt, az “asztaltársaság” rovat első témájában erről.

Mi motivál leginkább a dicsőítésre?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...

Nézzük hát a hozzászólásokat!

ceruza-ikon MEGOSZTOM!
ceruza-ikon HOZZÁSZÓLÁSOK!

4 hozzászólás to “Téged mi motivál leginkább a dicsőítésre?”

  1. Smiley face

    andris: Mostanában kezdtem átérezni annak a szabadságát, hogy a motivációm pusztán az legyen a dicsőítésre, hogy Isten megérdemli, hogy ő egyszerűen méltó rá, és ezért megyek el egy alkalomra, vagy ezért kezdek hozzá a készüléshez, amikor dicsőítést vezetek. Szabadabb lehetek így a saját elvárásaimtól. Viszont ennek az lehet a veszélye, hogy kiüresedik a dicséretem, szóval azt hiszem fontos hozzátennem: Isten megérdemli azt is, hogy teljes szívből, erőből és lélekből dicsérjem, beleadva mindent, amit épp bele tudok adni.

  2. Smiley face

    pazsi: Egyetértek az előttem szólóval. Az egész életünk Istent dicsőítő élet kéne legyen, ugyanis ezért teremtettünk. És a dicsőítő élet/ének üres, ha azért törekszünk rá, mert megértettük, hogy „kell”, vagy a saját önző érdekeink vezetnek benne. A kedves illatáldozat Isten előtt, a hálaáldozat. A dicsőítésünket a hálának kell motiválnia, és nem a „kell”-nek vagy a „jól érezzem magam”-nak.

  3. Smiley face

    Gina: http://www.youtube.com/watch?v=-QtmNFHeMa0&NR=1

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>