Cipősdoboz-dicsőítés?

blog

2009.11.17.

ciposdobozPróbáltál már cipősdobozzal dicsőíteni? Mert ha még nem, épp itt az ideje! No persze nem csak dobolni lehet rajta az Úrnak, arra vannak alkalmasabb szerkezetek is… lehet máshogy is dicsőíteni vele Istent, méghozzá tettekkel – rászoruló gyermekek megajándékozásával!

Idén a baptisták után a Magyar Református Szeretetszolgálat is bekapcsolódott az akcióba “Nyilas Misi karácsonya” címen, és most mi is hirdetjük nektek ezt a kreatív és csodálatos lehetőséget!

Node miről is van szó? Egyszerűen arról, hogy…

  1. Keress egy üres cipősdobozt!
  2. Döntsd el, hogy fiúnak vagy lánynak, ill. hogy hány évesnek szeretnéd adni ajándékodat! Azt írják, hogy általában a kamaszfiúknak küldött adományból szokott hiány lenni, ezt érdemes figyelembe venned!
  3. Csomagold be szépen!
  4. Töltsd meg nemnek és kornak megfelelő ajándékokkal!
  5. Esetleg írj hozzá egy kedves üzenetet, küldj képet magadról, hogy személyesebb legyen.
  6. A dobozra írd rá, hogy milyen nemű és korú gyermeknek szánod ajándékodat, pl “fiú 12”, “lány 8”!
  7. Juttasd el csomagodat a lakóhelyedhez közel eső egyik gyűjtőhelyre november 20 és december 15 között! Itt a lista!

A cipősdoboz-akció egyébként az évek alatt világméretű misszióvá nőtte ki magát, így hát buzdításként küldünk nektek erről egy amerikai kisfilmet:

Végül a legfontosabb cipősdobozos linkek:

ceruza-ikon MEGOSZTOM!
ceruza-ikon HOZZÁSZÓLÁSOK!

One Response to “Cipősdoboz-dicsőítés?”

  1. Smiley face

    Tibu: A csomagolásról: úgy csomagoljátok be szépen a dobozt, hogy rongálás nélkül ki lehessen bontani (pl. külön a tető és az alj), mivel a csomagok tartalma ellenőrzésre kerül. Sajnos az elmúlt években sok olyan dolog került a dobozokba, aminek nem kellett volna....

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>