LélekJelenLét 2016. | bemutatkozás és helyszín

LélekJelenLét 2016

2016.03.14.

Cikkünkben Végh Noémi bemutatkozóját olvashatjátok, valamint a LélekJelenLét idei helyszínéről olvashattok!

Helyszín

11A Tahiban levő Szív Lelkiségi Központ különböző lelkigyakorlatos formáknak ad otthont. Hálásak vagyunk, hogy ebben az átimádkozott térben helyet kaphattunk, és a helyszín adottságai, az egyágyas szobák, a kápolna, a kert, az erdő is segíthetnek bennünket a csendesülésben, Istenkeresésben.
Fényképek a helyszín honlapján: http://www.tahisziv.hu/galeria/

Bemutatkozó

Végh Noémi | lelkigondozó

Végh Noémi14 éve vagyok házas, 3 fiúgyermekünk van (6,9,11 évesek). Legkisebb fiam óvodás korától foglalkozom hivatásszerűen lelkigondozással. Hálás vagyok, hogy a gyógyulás, gyógyítás élménye nemcsak a munkám, hanem tapasztalatom, életem legfontosabb fókuszpontja lehet. Nagyon megtisztelő, hogy a Csend hétvégén lelkigondozóként is részt vehetek, különösen azért, mert saját hitutamon a lelkigyakorlatos megéléseim, az ottani beszélgetések a lelki vezetőkkel maradandóan formáltak. Mélyen hiszek a Krisztus szemléléséből születő életben, ami szeretőbbé, elfogadóbbá tesz bennünket saját magunk és egymás fele. Egyik kedvenc megélésem a csendes lelkigyakorlatokról az, ahogy a csendben szerető közösség születik, ami Isten egyre mélyebb jelenlétéből fakad bennünk, közöttünk úgy is, hogy szavakkal nem építjük a kapcsolataink.

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>