Dicsőítő Iskola 2024 |Gyereksófár

blog

2024.06.26.

“Bizony, az Úr ajándéka a gyermek, az anyaméh gyümölcse jutalom.” Zsoltárok 127:3

Minden szülő célja, hogy a gyermeke a lehető legjobb nevelést és gondozást kapja. Gyermekeinkért megadnánk bármit, hogy biztos kezekben legyenek, és hol lehetne jobb kezekben, mint Istennél?
A Sófár Dicsőítő Iskola évek óta biztosítja a Gyereksófárt, melynek köszönhetően a szülők is részt vehetnek kurzusokon, és a gyermekek is élményekben gazdag hetet tölthetnek. A gyerekek délelőtt számos dolgot tanulhatnak majd Dávidról, rengeteg játékkal, énekkel és hangszerrel készülünk számukra. Délután színes programokon vehetnek részt, este pedig csendesítő játékokkal és mesenézéssel készülünk. Biztosítani szeretnénk a gyermekeknek a nyugodt, biztonságos légkört és emelett milliónyi emlékezetes élményt szeretnénk számukra adni. Szeretnénk, ha megtapasztalnák Isten jelenlétét a dicsőítésben is.

Célunk:
Közelebb vinni a gyermeket Istenhez és egymáshoz. Rengeteg mosolyt csalni az arcukra minden egyes nap.

A gyermekek programja:

  • Délelőtt családi áhítat, számos játék, dicsőítés és történet várja majd őket.
  • Délután izgalmas és mozgásokkal teli programokon vehetnek részt.
  • Esténként az istentisztelet alatt, pedig meseolvasással, mesenézéssel készülünk.

Gyereksófár szolgálói:

Radics Bernadett

Radics Bernadett vagyok, hamarosan diplomás óvodapedagógus. Mozgásfejlesztést is tanultam egyetem alatt. Mindeneim a gyerekek és a célom mindig az, hogy rengeteget nevessünk és jól érezzük magunkat és sok ismeretet szerezhessünk Istenről. Izgatottan várom, hogy együtt töltsünk egy hetet!

Gyimóthy Kadosa Nátán

Gyimóthy Kadosa Nátán vagyok, ELTE angolszakon óvópedagógiát tanulok. Lelkész gyerekként egész életemben fontos szerepet játszott Isten, gyülekezetemben rendszeresen szolgáltam a gyerekeknél. Bízok benne, hogy a gyermekekkel eltöltött hét nekem is, és nekik is egy vidám, maradandó emlék lesz!

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>