GYEREKSÓFÁR

Dicsőítő Iskola 2022

2022.05.20.

Gyereksófárosnak születni kell… A szó szoros értelmében, hiszen mikor egy gyermek megérkezik a szüleihez egészen új kihívások elé állítja őket, sok öröm mellett egy egészen új időbeosztást igényel. Mióta Gyereksófár kurzus működik a Sófár Dicsőítő Iskolában a résztvevő gyerekek nem önállóan regisztálnak, hanem a szüleik teszik ezt meg helyettük. Ez természetes, itt a szülők a résztvevők a választott kurzuson. De pont azért válhatnak résztvevővé többségük, mert a gyerekek egy külön szigeten, játékok között, biztonságban tölthetik a délelőttöt a táborban és a délutánt is szervezett felügyelet alatt. Szeretnénk, ha a Gyereksófárban nem kényszerből, hanem szívesen maradnának velünk a gyerekek. Megismernének bennünket, egymást és Isten jó tervét.

Célunk: érezzék és lássák, hogy Isten jó! Szeretnénk, hogy így gazdagodjanak lélekben és megismerjék, Ők mivel dicsőíthetik Istent.

8 éve a DicsSuliban a gyereksófárosok


Így támogathatjuk egymást abban, hogy a gyermekekkel érkező felnőttek is részt vehessenek a Dicsőítő Iskola programjain.

A gyermekek programja:

  • Délelőttönként a GyermekSófár keretein belül családi áhitatok, majd a gyerekek önálló programja mozgással, játákkal, dicsőítéssel.
  • Délután  a szülők közössége által működtetett gyermekmegőrző játszóház
  • Esténként a szülők szolgálatával (az istentisztelet alatt) esti mese.

részvétel a gyermekek korosztálya szerint a következőképpen alakul:

  • 3 éves kor alatt ill. még nem óvodaérett gyermekek esetén a szülőkre bízzuk a gyermekek felügyeletét.
  • 3-11 éves kor között GyermekSófár abban az esetben, ha a gyermek óvodaérett, vagyis szülő nélkül is elmarad hosszabb időre
  • 12-14 év között a gyerekek a szülők támogató jelenlétével vehetnek részt a kurzusokon (tehát ha legalább az egyik szülő ugyanarra a kurzusra jelentkezik) és ha a szülő biztosítani tudja a gyermek kurzuson kívüli felügyeletét és foglalkoztatását.

A gyerekek között szolgálók:

Halustyik Zsuzsi vagyok, mozgásterapeuta, pici babáktól a kisiskolásokig tornázom, játszom velük fejlesztem a gyerekeket. A táborban várom, hogy sok sok élményt szerezzünk magunknak Isten jelenlétében.

Csécsy Lászlóné Noémi vagyok, egy sportos édesanya, családjával kitartó Sófár Dicssuli látogató, református hitoktató, aki különösen szereti a kisebb gyerekek körében végzett szolgálatokat.

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>