Konferencia 2019 | Dicsőítő Est

Dicsőítő Est 2019

2019.10.30.

Az egész napos programot 17.00-21.00 között Dicsőítő Esttel zárjuk ahol 3 dicsőítő zenekar fog bennünket vezetni. A 3 meghívott zenekar 3 különböző stílust és megközelítést képvisel, de mindegyik célja, hogy Isten dicséretébe vezesse a résztvevőket.  

Dicsőítsünk együtt, menjünk Isten elé szabadon, úgy ahogy vagyunk az imádatban. Találkozzunk egymással és Ővele aki arra teremtett minket, hogy a magasztalására legyünk. Töltsük be ezt az elhívásunkat együtt.

Azt estén háromszor egy órás dicsőítésekben lehetünk együtt.

17.00-18.00 közötti időszak egyben a Kecsekeméti Református Gyülekezet Esti istentisztelete is, így ezen az alkalmon együtt lehetünk a gyülekezet tagjaival is és egy rövid igei üzenetet is kaphatunk.

A dicsőítésben egy fiatal csapat fog minket vezetni, akik Érdről érkeznek. Fiatalságuk ellenére lassan “ős sófárosnak” számítanak mindig segítőkészek, mindig éberek és frissek és mindennel amit tesznek Isten dicsőségét keresik, így vannak a zenével is. Frissességük inspiráló, a dicsőítő szívük pedig nagyon lelkesítő.

18.30-19.30 között a Budapesti Golgota Gyülekezetből érkezik egy dicsőítő csapat Hellinger András vezetésével. Ezt a gyülekezetet sokan ismerjük talán korábbi albumaikról, amikről mi is tanultuk a dicsőítő dalokat, András pedig a legutóbbi ilyenről lehet ismerős, az Egy Hangon címűről.  Az alázat amivel ők vezetnek a dicsőítésben bennünket az segít minket Istenre figyelni.

20.00-21.00 között egy “klasszikus református” dicsőítésben lehetünk együtt, ha van egyáltalán ilyen. De ha van annak Laci, aki a Sófárnak is alapító tagja, biztosan úttörője, hiszen lelkipásztorként a Gazdagréti Gyülekezetet vezeti ahol a dicsőítés az egyik feladata. Sokan láthattuk, hallhattuk már prédikálni, előadást tartani, és persze dicsőítést vezetni is. A meghitt, bensőséges elcsendesedés garantált.

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>