Dicsőítő Iskola 2013 | Lezárult a regisztráció!

archívum

2013.06.26.

Örömmel hirdetjük, hogy a helyek elfogytak, a kurzusok beteltek, a regisztráció lezárult! Az adatok összesítése folyamatban van, mindenkinek személyesen fogunk visszajelezni az őt érintő befizetésről.





Kell-e valamit tennem?

Fontos, hogy ha még nem fizetted be a 7000 Ft előleget, akkor legkésőbb július 1. éjfélig mindenképpen pótold! Csak így tudjuk érvényesnek tekinteni a regisztrációdat.

Ha már befizetted a 7000 Ft-ot, akkor a napokban visszajelzést küldünk róla. Ha nem kapsz visszajelzést, akkor sem kell kétségbe esni, a banki kimutatás elegendő a befizetés igazolásához.

Mi van ha lemaradtam?

Az előlegek beérkezése után összesítjük a helyeket, és a kurzusokat, és utólagos regisztrációt hirdetünk a megmaradt helyekre.

Személyes kérdéseddel keress minket emailben: dicssuliposta@sofarportal.hu.

ceruza-ikon MEGOSZTOM!
ceruza-ikon HOZZÁSZÓLÁSOK!

4 hozzászólás to “Dicsőítő Iskola 2013 | Lezárult a regisztráció!”

  1. Smiley face

    Soltész Emese: Sziasztok! Az egyik barátom már jelentkezett Sófárba és be is fizette a pénzt kb egy hete, de nem kapott róla email-es visszaigazolást. Valamit elrontott? Nem ment el a jelentkezése? Mit kell ilyenkor csinálni?

  2. Smiley face

    admin: A befizetésekről júliusban emailben értesítünk mindenkit. Ez manuális folyamat, ezért nem megy olyan gyorsan mint a jelentkezések utáni automatikus válasz. Tehát a türelmeteket kérjük! A Szervezők

  3. Smiley face

    Kis Lázár Bence: Sziasztok! Mi lemaradtunk a jelentkezésről, de azt mondták, hogy mától péntekig lehet pótregisztrálni. Én azonban nem találom, hogy hol. Köszi a segítséget!

  4. Smiley face

    balazspeti: Kedves Bence! Bocsánat a késői válaszért! A színfalak mögött már nagyban zajlanak a Dicsőítő Iskola előtti utolsó előkészületek. Sajnos jelen állás szerint már nem tudunk jelentkezéseket fogadni a Dicsőítő Iskolába. Kérünk keress fel minket emailben, hogy esetleges változás esetén fel tudjuk veled venni a kapcsolatot: dicssuliposta@sofaportal.hu

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>