Bemutatkozik a Sófár csapat!

csapat

2009.04.26.

A Sófár Szervezőcsapat egy nagyon színes, nehezen behatárolható, folyton változó közösség. Hisz bárki a csapat tagjává válhat, aki számára Isten dicsőítése és annak a református gyülekezetekben való elmélyülése fontos ügy. Aki velünk együtt vallja, hogy alkotónk, megváltónk, a mindenség Ura méltó rá, hogy teljes szívvel, teljes lélekkel és teljes erővel dicsérje minden gyermeke. Mindenki, aki a dicsőítésben olyan ajándékot és olyan áldást kapott, amit szeretne, hogy sok testvérünk is megtapasztaljon, megértsen.

A jelenlegi csapat 50-60 aktív főből áll. Tulajdonképpen ők valósítják meg az összes programunkat, ők írják a cikkeket a honlapra, készítik a fényképeket, keresik meg e megfelelő helyszíneket, eszközöket és személyeket egy konferencia és dicsőítő iskola kapcsán. Ők a motor, akik a Sófárt működtetik.

A csapat tagjai közt van mérnök, informatikus, lelkész, teológus, könyvelő, pedagógus, jogász és sok-sok egyetemista és diák. De a közös cél összeköt bennünket. Legfőbb törekvésünk pedig az, mely nélkül a Sófárban való szolgálatunk is hitelét vesztené, hogy hétköznapi életünkkel, munkánkkal, tanulásunkkal, kapcsolatainkkal Isten dicsőségére legyünk, imaéletünkben és szolgálatainkban is Őt dicsőítsük.

Ha szeretnél többet megtudni, vagy csatlakozni a csapathoz a csapatepito@sofarportal.hu címen jelezheted.

„Én ültettem, Apollós öntözte, de a növekedést az Isten adta. Úgyhogy az sem számít, aki ültet, az sem, aki öntöz, hanem csak Isten, aki a növekedést adja.  Aki ültet, és aki öntöz: egyek, és mindegyik majd a maga jutalmát kapja fáradozásához méltóan. Mert mi Isten munkatársai vagyunk, ti pedig Isten szántóföldje, Isten épülete vagytok. Az Istentől nekem adott kegyelem szerint, mint bölcs építőmester, alapot vetettem, de más épít rá. Vigyázzon azonban mindenki, hogyan épít rá. Mert más alapot senki sem vethet a meglevőn kívül, amely a Jézus Krisztus.”

1Kor. 3,6-11.

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>