Napraforgók koncert

szócső

2011.11.20.

Örömmel adhatunk hírt a Napraforgók együttes legújabb albumának a megjelenéséről! A zenekar mindenkit szeretettel vár az ünnepi lemezbemutató koncertjükre!

Lemezbemutatóra készülünk!
Ismét eltelt egy esztendő, és mi elkészítettük talán legizgalmasabb lemezünket, a „FOROG AZ ESZTENDŐ KEREKE” címűt. A hanganyag onnan kapta a nevét, hogy a teljes egyházi évet állítja a fókuszba.

Hosszú szelektálási folyamat végére 21 dalban állapodtunk meg, amelyeket meghangszerelve stúdióztunk fel a gyermekekkel. Az ünnepeket pedig összesen 8 acapella dallal választottuk el. A lemez jellegénél fogva egy ünnepi, emelkedettebb hangvételű lemez, nem tartozik a klasszikus gyermeklemezek közé, de mégis azt az űrt próbálja betölteni. A lemezborítót egy hívő grafikus készítette, szinte egy kis képes Bibliát kap, aki megvásárolja majd az albumot.
A lemezbemutató koncerten természetesen most is lesznek zenészbarátok, vendégek, akik egy-egy dal erejéig besegítenek majd nekünk.

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk DECEMBER 17-én 16 órakor tartandó LEMEZBEMUTATÓ koncertünkre a Szilágyi Dezső téri református templomba!

ÚJ videoklipünk:
http://www.youtube.com/watch?v=XM5XC5DIieg

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>