Sófár Imanap

blog

2010.01.26.

pray1Kedves Sófárosok!

Szeretettel adunk hírt arról, hogy a Sófár ima levelezőlista tagok 2010. február 27-én szombaton imanapon találkoznak, hogy imádságban forduljunk az Úrhoz a 2010. évi feladataink sikereiért és áldásaiért, és a Sófár jövőjéért.

Jó lesz találkozni, hogy ne csak úgymond “virtuálisan” imádkozzunk együtt, hanem személyesen is, és még közelebb kerüljünk egymáshoz. A részvételi szándékot Judit hamarosan elkezdi felmérni a levelezőlistán keresztül.

Az imanapnak a Gyáli Református Gyülekezet ad otthont. Most elsősorban az imádkozásra, az Úr előtti csendességre helyezzük a hangsúlyt, de az imatémák között énekkel is magasztaljuk, dicsérjük Istenünket. Az éneklést egy-egy testvérünk egy gitárral kíséri majd. Az első imatéma végét követően Gyimtóhy Zsolt, a gyáli gyülekezet lelkipásztora tart áhítatot, akit jól ismerhettek a tavalyi Sófár konferenciáról, hiszen előadóként szolgált. Az imanapon szeretnénk, ha az imalevelező lista áldásait megtapasztaló testvérek közül néhányan röviden bizonyságot tennének, s így is bátoríthatjuk egymást, és az áldásokért is magasztalhatjuk Istent, gondoskodásáért, személyes jelenlétéért életünkben. Reméljük lesz, akit az Úr bizonyságtételre indít majd.

Az imanap négy fő imatéma szerint tagolódik: imádkozunk egymásért, gyülekezeteinkért, az idei Sófár-alkalmakért és a Sófár jövőjéért!

Ha kérdésetek van az imanappal kapcsolatban, vagy szeretnétek bekapcsolódni az imaszolgálatba, forduljatok bátran Halustyik Jánoshoz, az imanap felelőséhez! ( 06 20 4440087, halujanos kukac gmail pont com)

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>