Dicsőítésvezető Szeminárium – újratervezve

DicsvezSzemi

2022.10.05.

Kedves Dicsőítésvezetők!

Szeretettel tájékoztatunk benneteket, hogy a Dicsőítésvezető Szeminárium szervezői csapatával arra jutottunk, hogy szeretnénk ezt a programot minél nyitottabbá és kompaktabbá tenni, reménykedve abban, hogy így talán még többetekkel találkozhatunk. 

Ennek eredményeképpen az alkalmat:

  • ingyenessé tettük
  • nyitottá tettük a regisztrációt, de a részvétel regisztrációhoz kötött és olyanokat várunk akik már aktívan szolgálnak a dicsőítésvezetésben
  • kompaktabbá tettük a programot és átszerveztük egy napra
  • Budapestre szerveztük, amely talán könnyebben megközelíthető
  • zárásként pedig egy mindenki számára nyitott Dicsőítő Estet terveztünk

A Dicsőítő Est részleteiről itt tudtok tájékozódni.

Ennek mentén a Dicsőítésvezető Szeminárium részletei a következők:

Időpont: 2022.10.22.
Helyszín: Budapest, Gazdagréti Református Templom, Rétköz utca 41.
REGISZTRÁCIÓ:

Program:

9.30 – 10.00 Kávé, nasi
10.00 – 11.00 Megérkezés egymáshoz és magunkhoz
11.00 – 12.30 Dicsőítés, témafelvezetés
12.30 -13.30 Ebéd
13.30 – 15.30 Csoportos feldolgozás I.
16.00 – 17.30 Csoportos feldolgozás II.
17.30 -18.00 Kávé, nasi
18.00 – 20.30 Dicsőítő Est

A dicsőítésvezető élete nem egyszerű. Megtapasztaljuk Isten elhívását, megerősítését, felhatalmazását, az áldása és jelenléte kíséri a szolgáltunkat. Odaszenteljük magunkat erőnkön felül és tapasztaljuk is Isten megújító munkáját, ahogyan a népe felkel, megújul, bevonódik és találkozik a Szentlélekkel. 

De vannak olyan falak amik valamiért nem akarnak áttörni. Küzdesz a technikával, a hangosítással, van valaki a gyülekezetben akinek mindig hangos a dicsőítés, vagy valaki aki sok-sok kritikával illet, a csapat nem ér oda időben a próbára, nem készülnek fel a próbákra, és persze 

És belülről is jönnek a kérdések: tényleg nekem kell ezt csinálnom? Istennek vajon mi a terve mindezzel? Hogyan lesz belőlünk csapat? Hogyan vonjam be a gyülekezetet? Mit mondjak a dalok között, hogy ne csak éneklés hanem valódi dicsőítés lehessen mindaz amit itt végzünk?

Ha a te szolgálatodban is van ilyen kérdés, ha megfáradtál, ha nem tudod, hogyan törd át azt a bizonyos falat akkor gyere el, hogy megélhesd ennek a megtartó közösségnek az erejét! Várunk a Dicsőítésvezető Szemináriumra, hogy egymás kölcsönös hordozását gyakorolhassuk, odafigyelhessünk egymásra, és Isten előtt megállhassun! Helyed van ezen a hétvégén, örülünk, ha veled is gazdagodhat a közösség!

Már második alkalommal van lehetőségünk ilyen körben is találkoznunk. Ha voltál az első szemináriumon – tudod mire számíthatsz. Ha pedig most tudsz először jönni – ne habozz, csatlakozz hozzánk!

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>