Dicsőítésvezető Szeminárium 2022/II.

blog

2022.09.16.


Kedves Testvérünk!

Szeretettel meghívunk a Sófár Dicsőítésvezető Szemináriumára, 2022. október 21-22 között tartunk Kecskeméten, a Református Internátusban.

A dicsőítésvezető élete nem egyszerű. Megtapasztaljuk Isten elhívását, megerősítését, felhatalmazását, az áldása és jelenléte kíséri a szolgáltunkat. Odaszenteljük magunkat erőnkön felül és tapasztaljuk is Isten megújító munkáját, ahogyan a népe felkel, megújul, bevonódik és találkozik a Szentlélekkel. 

De vannak olyan falak amik valamiért nem akarnak áttörni. Küzdesz a technikával, a hangosítással, van valaki a gyülekezetben akinek mindig hangos a dicsőítés, vagy valaki aki sok-sok kritikával illet, a csapat nem ér oda időben a próbára, nem készülnek fel a próbákra, és persze 

És belülről is jönnek a kérdések: tényleg nekem kell ezt csinálnom? Istennek vajon mi a terve mindezzel? Hogyan lesz belőlünk csapat? Hogyan vonjam be a gyülekezetet? Mit mondjak a dalok között, hogy ne csak éneklés hanem valódi dicsőítés lehessen mindaz amit itt végzünk?

Ha a te szolgálatodban is van ilyen kérdés, ha megfáradtál, ha nem tudod, hogyan törd át azt a bizonyos falat akkor gyere el, hogy megélhesd ennek a megtartó közösségnek az erejét! Várunk a Dicsőítésvezető Szemináriumra, hogy egymás kölcsönös hordozását gyakorolhassuk, odafigyelhessünk egymásra, és Isten előtt megállhassun! Helyed van ezen a hétvégén, örülünk, ha veled is gazdagodhat a közösség!

Már második alkalommal van lehetőségünk ilyen körben is találkoznunk. Ha voltál az első szemináriumon – tudod mire számíthatsz. Ha pedig most tudsz először jönni – ne habozz, csatlakozz hozzánk!

HELYSZÍN

Kecskemét, Református Internátus

Cím: 

Kecskemét, Hornyik János krt. 4, 6000

Parkolás az egész belvárosban péntek 18.00-tól ingyenes.

TERVEZETT PROGRAM

PÉNTEK

17.00 Érkezés, regisztráció

18.00 Vacsora

19.00 Dicsőítő est

SZOMBAT

8.00 Reggeli

9.00 Reggeli áhitat

9.30 Intervíziós csoportok/

13.00 Ebéd

14.00 Intervíziós csoport 

15.00 Dicsőítés és imaközösség 

17.00 Elköszönés

RÉSZVÉTELI DÍJ

A Szeminárium teljes részvételi díja 16.000 Ft, amely tartalmazza a szállás és étkezés díját, valamint a rendezvény egyéb költségeit. Amennyiben nehéz anyagi helyzetben vagy, lehetőség van szociális támogatás igénylésére, emellett lehetőség van a szociálisan rászorulók támogatására is.

FIGYELEM: A Szeminárium meghívásos alapú találkozó, a regisztráció nem von automatikus meghívást maga után. A korlátozott helyek miatt meghívót küldünk mindazoknak, akiknek a jelentkezését elfogadjuk. A Szeminárium árának kifizetésére csak ezután kerülhet sor.

Ha szeretnél jelentkezni a Szemináriumra, ezen az űrlapon teheted meg:

Link:  https://forms.gle/vRT5DYBuJn8TqRdB6

Szeretettel várjuk jelentkezésedet:

A Dicsőítésvezető Szeminárium Szervezőcsapata

Thoma László

Szabó András

Nagy Henrietta

Damásdi Péter

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>