REGISZTRÁCIÓ

blog

2023.05.10.

Szeretettel várunk benneteket!

Nagyon örülünk hogy érdeklődsz a Dicsőítő Iskola iránt, ebben a leírásban minden fontos információt megtalálsz arról, hogy hogyan tudsz jelentkezni, kérünk, hogy a regisztrációd előtt olvasd el figyelmesen. Nagyon várjuk, hogy közösen dicsérhessük az Urat a Dicsőítő Iskolában!


KIKET VÁRUNK A TÁBORBA?

  • 14 éves kor felett minden korosztályt, akik részt szeretnének venni valamilyen kurzuson
  • 14 éves korig, a fiatalok csak törvényes képviselővel vehetnek részt a táborban.
  • 11 éves korig a Gyermek Sófárban
    • 12-14 év között a szülő támogató jelenlétével vehetnek részt a kurzusokon és ha a szülő biztosítani tudja a gyermek kurzuson kívüli felügyeletét és foglalkoztatását.*
  • 14-18. év között, a fiatalok a törvényes képviselő hozzájárulásával de nagykorú kísérővel (Ifi vezető, tanár, lelkész stb.) vehetnek részt a táborban, melyet a kinyomtatott és aláírt szülői nyilatkozattal hitelesíthetnek.

*Egyedi elbírálás alapján 12-14 év között olyan más felnőttel is részt vehetnek a táborban (pl. nagybácsi, nagynéni, barátok szülei), akik tudják biztosítani a támogató jelenlétüket és felügyeletüket az egész tábor idejére mind a kurzusokra vonatkozóan, mind a délutáni és esti foglalkoztatást. Ezt a törvényes képviselő és a felügyelő aláírt nyilatkozatával hitelesítik.

A részvételhez a korosztály tekintetében meg kell felelni a feltételeknek!

JELENTKEZÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

  • Jelentkezni csak itt, az online regisztrációs lapon lehet.
  • Fontos, hogy a regisztrációd csak a 15.000 Ft előleg átutalásával válik érvényessé.
  • Mivel a kurzusok befogadóképessége limitált, előfordulhat, hogy a regisztráció ideje alatt lezárunk kurzusokat. Mindezért biztatunk arra, hogy jelentkezz minél hamarabb!
  • További részletek a meghívóban és a kurzusok és műhelyek bemutatkozóinál Találsz.
  • Bármilyen kérdésed van a regisztrációval illetve a dicsőítő iskolával kapcsolatban, írj nekünk a dicsoitoiskola kukac sofarportal pont hu email címre és válaszolunk!

RÉSZVÉTELI DÍJ

A kurzusokon való részvétel és teljes ellátás díja:

  • A tábor önköltsége egy felnőtt résztvevő számára 69.750 Ft, amely tartalmazza a szállás, étkezés díját és ezen felül a tanárok költségeit, a hangszerek és technika odaszállítását, felállítását, terembérletet és minden egyéb költséget. Kérlek, ha megteheted fizesd ki ezt az árat.
  • Mivel sok támogatónk van ezért meg tudunk hirdetni egy kedvezőbb tábor díjat is  amely 62.750 Ft. 
  • Nappali tagozatos diákoknak, gyes/gyed-en lévő szülőknek, munkanélkülieknek, 56.750 Ft-os kedvezményes árat tudunk biztosítani.
  • A részvételi díjból további kedvezmény kérhető nehéz anyagi helyzetben lévőknek, ha szükséged van rá, ezt a regisztrációs felületen tudod jelezni. Szeretnénk, ha senki nem maradna otthon anyagi okok miatt!
  • Aki teheti, támogathatja a szociálisan rászorulók részvételi díját

Azoknak, akik nem igényelnek szállást és/vagy étkezést, a részvételi díj mindezek mértékével csökken.

A kisgyermekek részvételi díja:

  • 12 éves korig a teljes részvételi díj fél adag étellel 31.200 Ft.
  • Étkezés és szállás igénylése nélkül a gyermek foglalkozásokon való részvétel díja: 12.000 Ft
  • Szociális kedvezmény igényelhető a gyermekek részvételi díjából is, melynek mértéke a befolyt adományoktól függ.

Befizetés:

  • A tábordíj befizethető két részletben: a jelentkezéssel egy időben minimum 15.000 Ft előleget, a fennmaradó részt pedig legkésőbb július 15-ig kérjük befizetni.
  • Az előleget a Sófárnak nem áll módjában visszafizetni a részvételi szándéktól való elállás esetén sem.
  • Kérjük, lehetőség szerint átutalással fizesd be az egész tábor díjat, ezzel is rövidítve a regisztrációt és megkönnyítve a helyszíni lebonyolítást.

Bankszámla információk az átutaláshoz:

Sófárhangoló Közhasznú Egyesület (2360 Gyál, Zrínyi u. 33.)
Számlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-33740492
Közlemény: “Résztvevő neve – Dicsőítő Iskola jelentkezés

KURZUS/MŰHELY-VÁLASZTÁS

Jelentkezéskor kérünk, válaszd ki azt az egy kurzust/műhelyet, amin a teljes héten részt szeretnél venni.

Érdemes minél előbb jelentkezni, nehogy egy-egy kurzus beteljen. Másrészt a kurzusok akkor indulnak el, ha azokra min. 5 fő jelentkezik. A kurzusoknak felső létszámhatára is van: egy-egy kurzus maximum 12-16 főnyi diáksereget tud fogadni. Tehát ne halogasd a jelentkezést!

ÖNKÉNTESSÉG

Szervezetünk minden munkatársa önkéntesen, szabadidejéből áldozva végzi a szolgálatát és ugyanígy van ez a Dicsőítő Iskola koordinátoraival, szervező csapatával, tanáraival is. 
Az önkéntesekből álló csapatunk dolgozik a teaházban, vigyáz délután a gyermekekre, segít az étkeztetésben, fotózik vagy éppen széket pakol. Mivel egy ilyen tábor szervezése kapcsán nagyon sok feladat merül fel, ezért kérünk titeket is, hogy ha csak egy pár perces feladat átvállalásával tudjátok segíteni a tábor gördülékenységét akkor tegyétek meg!
Szükségünk van Rátok!

TÁMOGATÁS ÉS TÁMOGATÁS-IGÉNYLÉS

Ha anyagi helyzeted engedi, kérjük, támogass másokat részvételi díjuk egy részének átvállalásával!

Ha anyagi helyzeted nem engedi a teljes tábordíj kifizetését, akkor se maradj otthon, hiszen igényelhető szociális támogatás a jelentkezési lapon! Arról, hogy mennyi támogatást tudunk adni, emailben fogunk értesíteni a regisztráció lezárása után!

Igyekszünk minél több támogatást gyűjteni a tábordíj költségeinek csökkentésére, így a támogatások függvényében még csökkenhet a tábor díja (a szociális támogatásokon felül is), ezért is bíztatunk, hogy semmiképp ne mondj le csak emiatt a részvételről!

És egyben szeretnénk arra is kérni, hogy imádságban hordozd te is a Dicsőítő Iskola anyagi forrásainak előteremtését. Célunk az, hogy anyagi körülményei miatt senki ne maradjon otthon.

Forrásteremtő ötletek:

Mivel a Dicsőítő Iskolában gyülekezeti szolgálatodban is fejlődhetsz, ez hosszú távon gyülekezeted örömére, épülésére szolgál. Ezért arra biztatunk, hogy gyülekezeted közösségétől kérj támogatást valamilyen formában. Ehhez segítségül néhány tipp:

  • Keresd fel közvetlenül gyülekezeted lelkipásztorát vagy valamelyik presbiterét, hogy támogatást kérj gyülekezeted részéről a részvételi díjad kifizetésében.
  • Ha kéred, a Sófár felkeresi gyülekezetedet, hogy lehetőség szerint részvételi díjad támogatását kérje.
  • Valamilyen közösségi eseményen oszd meg gyülekezeted tagjaival a Dicsőítő Iskolában szerzett tapasztalataidat, és hogy miért fontos ez a képzés számodra. Lehet ez egy istentisztelet utáni rövid beszámoló, esetleg istentiszteleti szolgálat, vagy egy teadélután, ahol képekben, dalokban mutathatod be, miben segít fejlődni ez a képzés, és hogyan fordíthatod ezt a gyülekezeted javára is. Kapcsolódhat hozzá külön adakozás, vagy tea és sütemények árusítása, amivel a gyülekezeted tagjai támogathatják a részvételi díjadat. Így mások is jobban megismerhetik a Dicsőítő Iskolát, és több embernek nyílhat lehetősége részt venni és velünk együtt tanulni.

KIEMELT TÁMOGATÓINK:

ceruza-ikon MEGOSZTOM!
ceruza-ikon HOZZÁSZÓLÁSOK!

2 hozzászólás to “REGISZTRÁCIÓ”

  1. Smiley face

    Nyírő Bernadett: Kedves Szervezők! A lányom, Lotti, márciusban lett 15 éves. Nagyon szeretne részt venni ebben a táborban, de nem ismerek szülőt, felnőttet vagy ifi vezetőt, aki szintén ott lenne, hogy felelősséget vállaljon érte. A vele egyidős barátai hívták az eseményre. Én a Lévayba jártam gimibe, ismerem az iskolát a kolit és nem messze Miskolctól, Boldván laknak a szüleim. Megoldás lehet e a felügyeleti kérdésre, ha azon a héten én ott lennék (kb 20 perc kocsival) és ha szükség van rám akkor bemegyek az iskolába? Lottinak 3 másik testvére van, a legkisebb alig múlt 1 éves, így én nem tudok jelen lenni személyesen a Lévayban Lotti mellett. Előre is köszönöm reményeim szerinti pozitív válaszukat! Áldott készülődést! Nyírő Bernadett 20/3533353

  2. Smiley face

    Kissné Osztafin Ildikó: Érdeklődni szeretnék, hogy mennyiben változik a részvételi díj, ha nem kérünk szállást és/ vagy étkezést?

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>