14. Dicsőítő Iskola Meghívó

blog

2022.05.02.

Szeretettel hívunk téged is a Sófár Református Dicsőítő Iskolába!  Idén nyáron (augusztus 1-7.) már 14. alkalommal gyűlhetünk össze, Isten dicséretére. A tábornak idén a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium (MEZGÉ) ad helyet.

“ÉLETRE KELT”
Efézus 2,2

Vajon amit a mai ember magához vesz  az az életre vagy a halálra táplálja? Életre kelti a halott testet, lelket vagy tovább rombolja a már egyébként is megrángatott életeket? 

Az idei Sófár Református Dicsőítő Iskolában egy olyan Forráshoz hívjuk a résztvevőket, amely valódi életre kelt, megújít, áldást ad, megelégít és boldoggá tesz. Szembe megy ez mindazzal ahogyan a mai társadalmunk, korosztálytól függetlenül él ezért szeretnénk felmutatni azt az alternatívát, amely egyedül valóságos és egyedül valóban megelégítő: a Jézussal való mély kapcsolatot és közös életet, az Atya akaratából, a Szentlélek által. Ez az a Forrás amely életre kelt.

Az idei tábor szervezését  hatalmas lelkesedéssel, nagy erőbedobással és egy egészen új szervezőcsapattal kezdtük meg már a tavalyi év őszén. Ez a lendület pedig amellett, hogy még jobban felerősítette bennünk a vágyat, hogy együtt élhessük át a megszokott Sófáros hangulatot és légkört a megújulás irányába is vezet bennünket. 

A fantasztikus közösség mellett lehetőséget és segítséget szeretnénk nyújtani mindenkinek a zenei és technikai fejlődésre is és nagyon fontos célunk, hogy lelkileg is növekedjünk, tanuljunk a dicsőítésről. Hisszük, hogy a dicsőítés nem korlátozott egy-egy hangszerre vagy művészetre, hanem, hogy életünk minden percét átszőheti, hogy valóban szüntelen zenghessen szívünk! 

A táborra készülünk a megszokott elemekkel: kurzusok, műhelyek, szolfézs, kiscsoport, gyereksófár stb. Azonban átgondolva az előkészítő és helyszíni feladatokat új struktúrába állítottuk a szervezőket, ami reményeink szerint a táborban is látható eredményeket fog hozni: nagyobb hangsúlyt kap az önkéntesség, fellendítjük az esti programokat és még több figyelmet szentelünk a gyerekekre, tinikre és az egész tábort átszövő közösségépítésre.

A tábor szervező csapatának nevében a Főkoordinátorok:
Erdélyi Áron és Kecskés Áron

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>