Ott ahol vagy 2020 | beharangozó

blog

2020.07.14.

“Minden oldalról körülfogtál, kezedet rajtam tartod.” Zsolt.139,5

Az utóbbi hónapokban közösségeinkből kiszakadva, egymástól távol élhettük át mindannyian:  Isten a körülmények ellenére bárhol, és bármilyen helyzetben jelen van, és vár minket a Vele való közösségbe. Ez a gondolat ragadott meg minket az idei nyári Sófár program kapcsán, amikor bizonytalanná vált, hogy vajon találkozhatunk-e egymással. Bármi is történjék, bármilyen veszély is fenyeget, bárhol is leszünk, ami biztos, hogy Vele találkozhatunk.

Csendesedj el, és keresd az Urat az olvasási tervek segíségével ott, ahol vagy! Kapcsolódj be az online műhelymunkákba, fejleszd művészeti készségeidet, vegyél részt kreatív kihívásokban ott, ahol vagy! Hallgasd a napi webináriumokat, és beszélgess róla a családod, barátaid körében vagy online csoportokban – ott, ahol vagy. Esténként kapcsolódj be a dicsőítésekbe, és áldd az Ő nevét ott, ahol vagy! Hamarosan jövünk a további részletekkel, az időpontot addig is érdemes rögzíteni: aug. 4 kedd estétől – aug. 8 szombat estig várunk majd egész napos, vagy akár csak esténkénti bekapcsolódással is. Isten veled van – ott, ahol vagy!

Sófár Csapat

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>