Dicsőítő Iskola 2015. | regisztráció

hírmondó

2015.04.20.

IMG_0241

Elindult a regisztráció a 8. Sófár Református Dicsőítő Iskolába! A bejegyzésben elérhető a résztvevők és a gyerek Sófárra jelentkezők jelentkezési lapja, valamint a kurzusvezetői regisztrációs lap is.

  • A jelentkezés végső határideje 2015. június 20.
  • Fontos, hogy a regisztrációd csak a 7000 Ft előleg átutalásával válik érvényessé, illetve hogy 2015. május 20. után 2000 Ft-tal többe kerül a részvételi díj.
  • Mivel a kurzusok befogadóképessége limitált, előfordulhat, hogy a regisztráció ideje alatt lezárunk kurzusokat.

Mindezért biztatunk arra, hogy jelentkezz minél hamarabb!

Jelentkezéskor kérünk, válaszd ki azt az egy kurzust, amin a teljes héten részt szeretnél venni – Bővebben ld.: KURZUSOK ÉS TANÁROK

REGISZTRÁCIÓ RÉSZTVEVŐKNEK 

14 éves kortól minden jelentkező számára, aki részt szeretne venni a képzésen. 11-13 éves kor közötti gyermek szintén itt jelentkezhet, amelynek feltétele a szülő részvétele.

REGISZTRÁCIÓ KISGYERMEKEKNEK

0-11 éves korig kérjük a szülőket, hogy minden gyermeket külön regisztráljanak be itt!

REGISZTRÁCIÓ KURZUSVEZETŐKNEK

Itt regisztráljanak a kurzusvezetők, lelkigondozók, teljes állású gyermeksófár szolgálók és az igehirdető


Érdemes minél előbb jelentkezni, nehogy egy-egy kurzus beteljen. Másrészt a kurzusok akkor indulnak el, ha azokra min. 5 fő jelentkezik. Ugyanakkor a kurzusoknak felső létszámhatára is van: egy-egy kurzus maximum 8-12 főnyi diáksereget tud fogadni. Tehát ne halogasd a jelentkezést!
A lapon légy szíves jelöld be azt is, hogy a választott kurzusod mellett melyik szemináriumok érdekelnek.

Szeretettel várunk!

Sófár Csapat

ceruza-ikon MEGOSZTOM!
ceruza-ikon HOZZÁSZÓLÁSOK!

2 hozzászólás to “Dicsőítő Iskola 2015. | regisztráció”

  1. Smiley face

    Anda Judit: Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e arra lehetőség, hogy csak csütörtök, péntek és szombat délelőtt vegyünk részt a táborban. Lelkészcsalád vagyunk, mi igazán csak szeretnénk belekóstolni a tábor hangulatába, hogy a jövőben ajánlhassuk a gyülekezet zenészeinek is. Üdv.Anda Judit

  2. Smiley face

    admin: Kedves Judit! Természetesen erre is van lehetőség! Ehhez is szükséges a regisztrációs lapot kitölteni, amelyen be lehet jelölni, hogy mely napokon igényeltek szállást ill. étkezést, a megjegyzésben pedig lehet jelezni hogy mettől meddig vennétek pontosan részt. További kérdésekkel kapcsolatban a dicssuliposta@sofarportal.hu-ra írjatok!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>