Dicsőítő Iskola támogatás

archívum

2014.07.26.

A Sófár Csapat felhívása

IMG_0975

Keresünk 100 keresztényt, aki 2000-2000 Ft-al támogatná
a Sófár Dicsőítő Iskola megvalósulását!

Az idei Sófár Dicsőítő Iskola szervezésének véghajrájában vagyunk. Már csak néhány nap választ el minket attól, hogy a közel 200 résztvevő a regisztrációt megrohanja, hogy felcsendüljenek az első esti dicsőítés hangjai, hogy a kezdő gitárosok lefogják életük első akkordjait a gitár kurzuson.

A költségek a tervezetthez képest azonban megnövekedtek, a jelentkezők között pedig idén nagyobb lett a gyermekes családok és szociálisan rászorulók aránya, azoké, akik csak jelentős támogatással tudnak eljönni a dicsőítő iskolába.

Ezért úgy döntöttünk, hogy ezen a felhíváson keresztül keresünk 100 keresztényt, aki anyagi lehetőségeihez mérten szívesen támogatná 2000 Ft-al, vagy akár kisebb/nagyobb összeggel a Sófár Református Dicsőítő Iskola megvalósulását. Ha ezt 100-an valóban megteszik, minden anyagi akadály elhárul a 7. Sófár Dicsőítő Iskola megrendezése elől.

Ha szívesen támogatod ügyünket, kérünk, a következő bankszámlára utald az általad felajánlott összeget:

Sófárhangoló Közhasznú Egyesület

Számlaszám: 11600006-00000000-33740492 (Erste Bank)
Közlemény: Dicsőítő Iskola támogatás

Ha anyagi felajánlás nem áll módodban, vagy a felajánlásodon túl azzal is segíthetsz, hogy megosztod ezt a felhívást másokkal is a gyülekezetedben, facebookon, emailen!

 

Köszönjük!
Sófár Csapat

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>