A fordulat

napló

2009.07.20.

dsc000221

Én is egy résztvevő voltam ebben a fantasztikusan jó táborban, és hálás vagyok a Seregek Urának, hogy benne volt a tervében hogy eljussak ide! Azt hiszem az életem gyökeresen megváltozott a tábor hatására.

A napi dicsőítések, az igehirdetések, és a csendórák, melyekben az Élő Istennel lehettünk kapcsolatban, nagyon nagy hatással voltak rám! A csendórákat minden nap 5 és 6 óra között töltöttük. Eleinte majdnem beleőrültem a gondolatba, hogy egy egész hosszú órán át kell elmélkednem, és a Szentírást tanulmányoznom, aztán valahogy Isten kegyelméből belém adta az Ő Szentlelkét, és egész nap a csendórákat vártam, amikor a lelkem végre elcsendesülhetett az Úrnál, és a hét második felében már úgy elröppent az az egy órácska, hogy soha nem sikerült a vacsora elejére odaérni, és olyan nehéz volt végre lezárni az imámat!

Tulajdonképpen az egész nap dicsőítéssel és imádkozással telt, amik által feltöltekezhettünk az Úr Jézus Krisztus szerelmével. Az emberkék által, akikkel megismerkedtem, Isten sokmindenre tanított, azt hiszem, hogy kezdem felfogni AZT AZ ÁLDOZATOT, AMIT KRISZTUS HOZOTT ÉRTED ÉS ÉRTEM, HOGY AZ ÉLETÉT ADTA ÉRTÜNK, ÉS AZOKÉRT A BŰNEINKÉRT VÁLTSÁGUL, AMIKET NAP MINT NAP ELKÖVETÜNK, ÉS MÉG EL SEM KÖVETTÜNK!

Ebben a táborban megtapasztaltam, hogy milyen az örömtől együtt sírni a fiatalokkal, akik mind Jézusért élnek, akik mind világosságot kaptak az Úrtól, és azóta, mióta hűségesen megfogta az ő kezüket, el nem engedi, és előttük jár a az Ő fényével!

Először éltem át azt a hálát, amit soha de soha nem fogok tudni kimutatni Jézusnak, soha nem fogok tudni betelni az Ő Igéjével, magasságaival és mélységeivel! Hát nem jó tudni, hogy az Élő Úr, a csodálatos Tanácsos, a Békesség Fejedelme, a Seregek Istene a Világ Teremtője velünk van, és a tenyerén hordoz minket, mindezt végtelen szeretetéből és feltétel nélkül?? Azt hiszem nincs ennél nagyobb öröm, ha ennek tudatában éljük mindennapjainkat, mert lámpást adott kezünkbe az Úr. :)

Nagyon sajnálom, hogy egy évet kell várnom ahhoz, hogy újra találkozhassak az újonnan szerzett barátaimmal, újra velük együtt dicsérhessem az Urat! Persze az év többi részében is nyitva áll a mennyei hely, ami az irgalom, a kegyelem, és a szeretet helye, az Úr elé lehet járulni bármivel a nap minden szakában. Azért a hit harcait meg kell harcolnunk, egész életünk egy hosszú lelki kurzus! Azt hiszem az Úr mindent elsöprő szeretetével lerombolta bennem az addig épült falakat, hamis alapokat, amikre építettem, és új alapot adott, a Krisztust, a SZIKLÁT, Aki már az életem értelme, és a legfőbb kincsem ebben az életben!

A lelki élményeinken és az örömön kívül, pontosabban ahhoz csak mégjobban hozzájárulva alapos és hasznos zenei képzéseken vehettünk részt; mindenféle zenei kurzusokon álltak rendelkezésünkre a tanáraink, akik mint Isten megbízottjai is voltak, bevezettek minket a szolfézs rejtelmeibe. Egy képzőművész néni is fordított időt az alkotni vágyókra! Megtanultunk a tehetségünkkel dicsőséget szerezni Istennel, és pazarolni és tékozolni az a szeretetet, amit TŐLE KAPTUNK, ÉS BELŐLE MERÍTÜNK! Nem telt el úgy nap, hogy egy kis mosoly, egy bíztató szó, apró örömök ne fűszerezték volna az amúgy is fantasztikus tábori hangulatot!!:) A kurzusokon keresztül megtanulhattuk, hogy értékesek vagyunk, és az Úr mindannyiunknak adott valamiben tehetséget, talentumot, amit gyümölcsöztetve , Őt dicsőítve megízesíthetjük sókként az emberek mindennapjait!

Nagyon sokat nevettünk, ez a tábor életem egyik legjobb, legfontosabb, legemlékezetesebb tábora volt!!! Ha szeretnél egy hetet -utána pedig egy örök életet- elsősorban az Úrral, de jó barátokkal is tölteni, felszabadultan dicsőíteni, teljesen Istenre hagyatottan élni, gyere el a következő Sófár táborokba, és éld át mindezt a jót! És gondolj erre is:

Ha valaki egyszer születik, kétszer hal meg, de ha valaki kétszer születik, csak egyszer hal meg! Ez csak rajtad múlik!

Krisztus szeretetével:

SDG

“Nusi”

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>