REGISZTRÁCIÓ

blog

2022.06.30.

Szeretettel várunk benneteket!

Kérünk mindenkit mielőtt regisztrálna alaposan olvassa át a fontos információkat a részvétellel kapcsolatban!

A korosztály tekintetében:

 • 14 éves korig, a fiatalok csak törvényes képviselővel vehetnek részt a táborban.
  • 11 éves korig a Gyermek Sófárban
  • 12-14 év között a szülő támogató jelenlétével vehetnek részt a kurzusokon és ha a szülő biztosítani tudja a gyermek kurzuson kívüli felügyeletét és foglalkoztatását.*
 • 14-18. év között, a fiatalok a törvényes képviselő hozzájárulásával de nagykorú kísérővel (Ifi vezető, tanár, lelkész stb.) vehetnek részt a táborban, melyet a kinyomtatott és aláírt szülői nyilatkozattal hitelesíthetnek.

*Egyedi elbírálás alapján 12-14 év között olyan más felnőttel is részt vehetnek a táborban (pl. nagybácsi, nagynéni, barátok szülei), akik tudják biztosítani a támogató jelenlétüket és felügyeletüket az egész tábor idejére mind a kurzusokra vonatkozóan, mind a délutáni és esti foglalkoztatást. Ezt a törvényes képviselő és a felügyelő aláírt nyilatkozatával hitelesítik.

A részvételhez a korosztály tekintetében meg kell felelni a feltételeknek!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

 • Jelentkezni csak itt, az online regisztrációs lapon lehet.
 • A jelentkezés végső határideje: “LAST MINUTE” JELENTKEZÉS 2022. július 01. péntek éjfélig!
 • Fontos, hogy a regisztrációd csak a 10.000 Ft előleg átutalásával válik érvényessé.
 • Mivel a kurzusok befogadóképessége limitált, előfordulhat, hogy a regisztráció ideje alatt lezárunk kurzusokat. Mindezért biztatunk arra, hogy jelentkezz minél hamarabb!
 • További részletek a meghívóban, ill. a kurzusok és műhelyek bemutatkozóinál.
 • Bármilyen kérdésed van a regisztrációval ill. a dicsőítő iskolával kapcsolatban, írj nekünk a dicsoitoiskola kukac sofarportal pont hu email címre és válaszolunk!

RÉSZVÉTELI DÍJ

A Dicsőítő Iskola részvételi díja:

A kurzusokon való részvétel és teljes ellátás díja:

 • Teljes részvételi díj  52.000Ft, kedvezményes díj* 49.000Ft
 • csak kurzusra jelentkezők (ellátás nélkül) teljes heti díja 13.000 Ft
 • *Kedvezményes díj: nappali tagozatos diákoknak, gyes/gyed-en lévő szülőknek, munkanélkülieknek
 • a részvételi díjból további kedvezmény kérhető nehéz anyagi helyzetben lévőknek
 • aki teheti, támogathatja a szociálisan rászorulók részvételi díját

A részvételi díj tartalmazza a szállás és a teljes ellátás díját, valamint a terembérlés, technika, meghívott előadók, kurzusvezetők költségeit.

Azoknak, akik nem igényelnek szállást és/vagy étkezést, a részvételi díj mindezek mértékével csökken.

A részvételi díj még csökkenhet a befolyó támogatások mértékének függvényében.

A kisgyermekek részvételi díja:

 • 12 éves korig a teljes részvételi díj fél adag étellel 29.500 Ft.
 • Étkezés és szállás igénylése nélkül a gyermekfoglalkozásokon való részvétel díja: 10.000 Ft
 • szociális kedvezmény igényelhető a gyermekek részvételi díjából is, melynek mértéke a befolyó adományoktól függ

Befizetés:

A tábordíj befizethető két részletben: a jelentkezéssel egy időben minimum 10.000 Ft előleget, a fennmaradó részt pedig legkésőbb július 15-ig kérjük befizetni.

Az előleget a Sófárnak nem áll módjában visszafizetni a részvételi szándéktól való elállás esetén sem.

Kérjük, lehetőség szerint átutalással fizesd be az egész tábordíjat, ezzel is rövidítve a regisztrációt és megkönnyítve a helyszíni lebonyolítást.

Bankszámla információk az átutaláshoz:

Sófárhangoló Közhasznú Egyesület (2360 Gyál, Zrínyi u. 33.)

Számlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-33740492

Közlemény: “Résztvevő neve – Dicsőítő Iskola jelentkezés

KURZUS/MŰHELY-VÁLASZTÁS

Jelentkezéskor kérünk, válaszd ki azt az egy kurzust/műhelyet, amin a teljes héten részt szeretnél venni.

Érdemes minél előbb jelentkezni, nehogy egy-egy kurzus beteljen. Másrészt a kurzusok akkor indulnak el, ha azokra min. 5 fő jelentkezik. A kurzusoknak felső létszámhatára is van: egy-egy kurzus maximum 8-12 főnyi diáksereget tud fogadni. Tehát ne halogasd a jelentkezést!

TÁMOGATÁS ÉS TÁMOGATÁS-IGÉNYLÉS

Ha anyagi helyzeted engedi, kérjük, támogass másokat részvételi díjuk egy részének átvállalásával!

Ha anyagi helyzeted nem engedi a teljes tábordíj kifizetését, akkor se maradj otthon, hiszen igényelhető szociális támogatás a jelentkezési lapon! Arról, hogy mennyi támogatást tudunk adni, emailben fogunk értesíteni.

Igyekszünk minél több támogatást gyűjteni a tábordíj költségeinek csökkentésére, így a támogatások függvényében még csökkenhet a tábor díja (a szociális támogatásokon felül is), ezért is bíztatunk, hogy semmiképp ne mondj le csak emiatt a részvételről!

És egyben szeretnénk arra is kérni, hogy imádságban hordozd te is a Dicsőítő Iskola anyagi forrásainak előteremtését. Célunk az, hogy anyagi körülményei miatt senki ne maradjon otthon.

Forrásteremtő ötletek:

Mivel a Dicsőítő Iskolában gyülekezeti szolgálatodban is fejlődhetsz, ez hosszú távon gyülekezeted örömére, épülésére szolgál. Ezért arra biztatunk, hogy gyülekezeted közösségétől kérj támogatást valamilyen formában. Ehhez segítségül néhány tipp:

 • Keresd fel közvetlenül gyülekezeted lelkipásztorát vagy valamelyik presbiterét, hogy támogatást kérj gyülekezeted részéről a részvételi díjad kifizetésében.
 • Ha kéred, a Sófár felkeresi gyülekezetedet, hogy lehetőség szerint részvételi díjad támogatását kérje.
 • Valamilyen közösségi eseményen oszd meg gyülekezeted tagjaival a Dicsőítő Iskolában szerzett tapasztalataidat, és hogy miért fontos ez a képzés számodra. Lehet ez egy istentisztelet utáni rövid beszámoló, esetleg istentiszteleti szolgálat, vagy egy teadélután, ahol képekben, dalokban mutathatod be, miben segít fejlődni ez a képzés, és hogyan fordíthatod ezt a gyülekezeted javára is. Kapcsolódhat hozzá külön adakozás, vagy tea és sütemények árusítása, amivel a gyülekezeted tagjai támogathatják a részvételi díjadat. Így mások is jobban megismerhetik a Dicsőítő Iskolát, és több embernek nyílhat lehetősége részt venni és velünk együtt tanulni.
ceruza-ikon MEGOSZTOM!
ceruza-ikon HOZZÁSZÓLÁSOK!

One Response to “REGISZTRÁCIÓ”

 1. Smiley face

  Szathmáry Viola: Kedves szervezők! Imént regisztráltam lányomat, Csutorás Sára Zsófiát a Dicsőítő Iskolába. Véletlenül rosszul adtam meg az e-mail címet, ezért kérem, a szükséges információkat, visszaigazolást nekem szíveskedjenek elküldeni. viola.szathmary@gmail.com Köszönöm

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>