Dicsőítésvezető Szeminárium 2022/I.

blog

2021.12.07.

Kedves Testvérünk!

Szeretettel várunk a Sófár Dicsőítésvezető Szemináriumára, amelyet 2022. január 28-29. között tartunk Berekfürdőn, a Megbékélés Házában.

Közösségre hívunk, találkozásra, megpihenésre és Isten előtt való megállásra. Tanulásra és megosztásra is. Hisszük, hogy Isten elhív és vezetővé formál, hogy gondoskodik arról, hogy az Ő népét vezessük az imádatban, hogy együtt hódoljunk előtte. Dicsőítésvezetőként nagyon sokféle teher lehet rajtunk, sokféle szempontot szeretnénk érvényesíteni, sok mindennek megfelelni…

Ha elfáradtál, vagy csak tanulnál, megélnéd a megtartó közösség erejét, várunk a dicsőítésvezető szemináriumra! Szeretnénk egymás kölcsönös hordozását gyakorolni, odafigyelni egymásra, és Isten előtt megállni, töltődni. Helyed van ezen a hétvégén, örülünk, ha veled is gazdagodhat a közösség!

TERVEZETT PROGRAM

PÉNTEK

17.00 Érkezés, regisztráció

18.00 Vacsora

19.00 Kik vagyunk? – ismerkedés

20.00 Dicsőítő est

SZOMBAT

8.00 Reggeli

9.00 Interaktív előadások 

és műhelyek

13.00 Ebéd

14.00 Intervíziós csoport 

15.45 Dicsőítés és imaközösség 

17.00 Elköszönés

RÉSZVÉTELI DÍJ

A Szeminárium teljes részvételi díja 12.500 Ft, amely tartalmazza a szállás és étkezés díját, valamint a rendezvény egyéb költségeit. Amennyiben nehéz anyagi helyzetben vagy, lehetőség van szociális támogatás igénylésére, emellett lehetőség van a szociálisan rászorulók támogatására is.

FIGYELEM: A Szeminárium meghívásos alapú találkozó, a regisztráció nem von automatikus meghívást maga után. A korlátozott helyek miatt meghívót küldünk mindazoknak, akiknek a jelentkezését elfogadjuk. A Szeminárium árának kifizetésére csak ezután kerülhet sor.

Ha szeretnél jelentkezni a Szemináriumra, ezen az űrlapon teheted meg:

JELENTKEZÉSI LAP

(Link: https://forms.gle/VznLTB4RYKEgz2rn7  )

Szeretettel várjuk jelentkezésedet:

A Dicsőítésvezető Szeminárium Szervezőcsapata

Thoma László

Szabó András

Nagy Henrietta

Damásdi Péter

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>