Elnökség

csapat

2017.06.08.

Az alábbiakban a Sófár elnökségi tagjainak a bemutatkozását olvashatjátok.
Az Elnökség tagjai 2017-ben:

Szabó Andris (koordinátor)

Damásdi Eszter (csapatépítő)

Thoma László (lelki vezető)

Boda Bence (kommunikáció)

Klein Edit (titkár)

 

Koordinátor

SZABÓ ANDRIS

Közel egy évtizede férj, 7 éve apuka, “civilben” építészmérnök, egyébiránt mindenféle kreatív tevékenység szenvedélyes űzője – a barkácsolástól a grafikuskodáson át a dalszerzésig és organogramm-készítésig. Megtérésem környékén, egyetemista éveim alatt fedeztem fel néhány barátom közreműködésével, hogy a dicsőítés milyen fontos ajándék az életemben. Ezen néhány baráttal aztán összefogva, nagyokat álmodva indítottuk útjára a Sófárt, ami azóta is a szívünk egy különleges szegletét foglalja el.

Az Egyesület Elnökségében és életében koordinátorként igyekszem a néha ellankadó “gépezetnek” új lendületet adni, a sokkal többször és egyre inkább gyönyörűen tovaburjánzó projektek és kezdeményezések szálait pedig összeboronálni és kifésülni. A döntéseket együtt hozzuk – tagságban, elnökségben, szervezőcsapatokban – a feladatom tehát “csupán” a mindezekből következő sófáros projektek kísérése, összefogása. Kimondhatatlanul hálás vagyok Istennek, hogy a munkatársa lehetek, és egy-az-egyben láthatom itt a Sófáron keresztül, ahogy csodálatos terve kibontakozik!

 

Csapatépítő

DAMÁSDI ESZTER

Damásdi Eszter vagyok, Isten sokszínűvé formált gyermeke sok-sok testvérrel. Élvezem ezt a sokszínűséget, és igyekszem Őt dicsőíteni mindenemmel: akár festéket fejlesztek a munkahelyemen, akár zongorázom és vezetem a Róla-Neki szóló dicséretet a gyülekezetben, akár egy jó baráttal beszélgetek a szegedi Tisza parton, vagy mackót horgolok az unokaöcsémnek. Tudom, Isten elhívott arra, hogy életemmel Rá mutassak és áldás legyek mások számára. Hiszem, az Ő kegyelméből sikerülhet mindez.

A Sófárral való kapcsolatomról:
A Sófárban is a sokszínűséget szeretem, s mindazt, amit ez által adunk egymásnak. Az első Dicsőítő Iskolában még csak kis táborozóként vettem részt, s azóta nem tudok szabadulni. Annyi mindent kaptam és kapok Istentől a Sófár által (leginkább megfogalmazhatatlan és leírhatatlan dolgokat), hogy muszáj, hogy én is adjak. Azt, amit én tudok adni. Így kerültem aztán az évek során az Egyesület elnökségébe. Csapatépítő elnökségi tagként igyekszem segíteni, hogy a Sófár egyre növekvő családjában mindenki megtalálja a helyét, Istenünk dicsőségére.

 

Lelki vezető

THOMA LÁSZLÓ

Nős, 4 gyermek büszke édesapja.
Az egyik legfontosabb dolog, amit megtanított velem Isten, hogy ott kell lenni, ahol Ő látni akar, bele kell állni akaratába, tervébe, mert az a legjobb a számunkra. Így élünk és szolgálunk feleségemmel és gyermekeinkkel Gazdagréten. Nagy öröm ez számunkra! Isten arra hívott el, hogy szolgáljam Őt teljes szívemből, teljes lelkemből, teljes erőmből, teljes elmémből. Hogy legyek az Ő megragadott embere, aki a mennyei célra tekint és mutat, miközben nem felejt el ember maradni.

A Sófár kezdetek óta nagyon fontos a számomra. Isten sokat használta az életemben. Egy álom vált valóra a Sófáron keresztül, amit hiszem, hogy Isten helyezett el a szívemben: felfedezni, mit jelent Őt imádni, magasztalni és dicsőíteni egész lényünkkel, életünkkel! Ennek a keresésében fontos eszköz számomra a Sófár. Lelki vezetőként a Sófár programjaiban megjelenő lelki tartalmakért, tanításokért, Igehirdetésekért, lelkigondozásért vagyok felelős, mindezek szervezését kísérem és segítem az ezekről való döntéshozatalt.
Hálás vagyok a testvéreimért, akiket ismerhetek és akikkel együtt szolgálhatjuk az Urat!

 

Kommunikáció

LOVAS ÁRON

Bemutatkozás hamarosan érkezik…

 

Titkár

KLEIN EDIT

Klein Edit vagyok, végzettségem közgazdász. Több, mint 20 éve saját vállalkozásomban dolgozom könyvelőként. Hálás vagyok Istennek minden ajándékáért, a lányomért, aki már 20 éves , és a munkámért, mert azt végezhetem, amit gyerekként játszottam, amit nagyon szeretek. Dobolni tanulok,  a ritmus, az ütem, a szívdobbanás felfrissít. Szeretném az Urat ezzel is dicsőíteni, a szívdobbanásom adni Neki. Szeretek horgolni, kötni, barkácsolni.

A Sófárt 2014-ben ismertem meg, és magával ragadott a lelkülete; betekintést adott Isten országába.  A „még nem”  a Sófárban „már igen”. Az első találkozáskor erős késztetést éreztem arra, hogy tevékenyen részt vállaljak a közös szolgálatban.  2016-ban lettem elnökségi tag, és az  Egyesület  titkárkári teendőit látom el. A gazdasági vezetés keretein belül a pénzügyi műveletek, könyvelés, éves beszámolók és közhasznúsági jelentés, az egyesület tagságával kapcsolatos ügyintézések, és minden egyéb hivatalos ügyintézés tartozik hozzám.

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>