Dicsőítő Iskola 2017 | meghívó

Dicsőítő Iskola 2017

2017.05.01.

“Csak az élő magasztalhat Téged” (Ézs. 38,19)

Szeretettel hívunk téged is a Sófár Református Dicsőítő Iskolába!  Idén nyáron (augusztus 7-13.) már 10. alkalommal gyűlhetünk össze, Isten dicséretére. A tábornak idén a Kecskeméti Református Egyházközség intézményei adnak helyet.

Egyhetes táborunkban olyan kurzusokon és műhelyfoglalkozásokon  vehetsz részt, ahol Isten dicsőítése áll a középpontban. Szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy tanulhass és fejleszthesd azokat a tálentumaidat, melyeket azért kaptál Istentől, hogy az Ő dicsőségére használd. A zenei kurzusokon kívül (ének, gitár, billentyű, ütős, improvizáció), gyakorlati (dicsőítésvezetés, hangtechnika) és egyéb kreatív műhelyek (tánc, dráma, irodalom, képzőművészet, digital-art, önismeret,) közül választhatsz.
A kurzusok és műhelyek pontos listáját és a tanárok bemutatkozóját  ITT találod.

A művészeti fejlődésen túl nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy Isten dicsőítését ne csak vasárnaponként vagy szolgálatainkban éljük meg, hanem a mindennapi életünkben is tudjunk dicsőítő életformával jelen lenni. Ezért az idei Dicsőítő Iskolában az esti istentiszteleteken, a kiscsoportos beszélgetéseken és az egyéni csendességekben arra a kérdésre keressük majd együtt a választ, mit jelent, hogy Isten ÉLETRE HÍV bennünket. Milyen életre? Milyen lehet az az élet, mely valóban minden percével Istent dicsőíti? Hogyan lehet a mi mindennapi életünk is istentiszteletté?

A Táborban alkalmad nyílik sok hasonlóan lelkes és égő szívű testvér megismerésére, a közös alkotások örömére, Isten közös dicséretére és a közös szolgálatra is. A szervezőcsapatunk lelkes önkéntesekből áll és szeretnénk téged is arra kérni, hogy csatlakozz hozzánk. Akadnak olyan apró feladatok, melyek tőled csupán 1-2 órás elköteleződést kívánnak, de óriási segítség ahhoz, hogy a Tábor gördülékenyen működjön. Az önkéntességről bővebben ITT olvashatsz.

Fontos számunkra, hogy a Sófár közösségéből a gyerekek se maradjanak ki, ezért számukra külön tábort hoztunk létre, ahol szakszerű, élményekben gazdag foglalkozásokon vehetnek részt, amíg a szüleik is élvezik a tábor lehetőségeit. Részletek ITT.

A Dicsőítő Iskolába való jelentkezés május 7-én indul a Sófár Portálon, hamarosan bővebb információkkal jelentkezünk!

Találkozzunk Kecskeméten a 10. Sófár Református Dicsőítő Iskolában! :)

Sófár Szervezőcsapat

 

KIEMELT INFÓK

  • Időpont: 2017. augusztus 7. hétfő 12.00 – augusztus 13. vasárnap 14.00 (teljes hét, 6 éjszaka).
  • Helyszín: Kecskeméti Református Kollégium Gimnáziuma (6000, Kecskemét Szabadság tér 7.)
  • Részvételi díj (amely tartalmazza a teljes ellátást is):
   • kedvezményes díj* 30.000 Ft, teljes részvételi díj 32.000 Ft
   • *Kedvezményes díj: diákoknak, gyes/gyed-en lévő szülőknek, munkanélkülieknek
 • Jelentkezni az online jelentkezési lapon lehet május 7 -től.
 • A június 7-ig jelentlezők meglepetés ajándékot kapnak
 • A jelentkezés végső határideje 2017. június 30.
 • Bármilyen kérdésed van a regisztrációval ill. a dicsőítő iskolával kapcsolatban, írj nekünk a dicssuliposta kukac sofarportal pont hu email címre és válaszolunk!

TOVÁBB A REGISZTRÁCIÓHOZ

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>