Ékszerdoboz – Kecskemétről jelentkezünk!

Dicsőítő Iskola 2017

2017.03.14.

Ékszerdoboz… Így jellemeztük Kecskemét városát, amikor megérkeztünk a terepszemlével egybekötött Sófár csapattalálkozóra. E terepszemlék során általában látom a szemem előtt, amikor azon a bizonyos héten (idén augusztus 7-13. között) megtelik a város a már messziről felismerhető Sófáros táborozókkal. Nem volt ez most sem másképp: az utcákon járva-kelve láttam magam előtt, ahogy uralmunk alá vesszük a belvárost, ami különösen alkalmas lesz idén arra, hogy komfortosan, nem szétszóródva, de mégis hatásosan részt vegyünk a város vérkeringésében. Óriási, barátságos terek, békebeli cukrászdák, kávézók, gördeszkázó, bicikliző fiatalok, sétáló családok teszik teljessé ezt az összképet. A táborban idén 2 szálláson lesznek a résztvevők elszállásolva, a napközbeni programok pedig egy harmadik helyszínen, a Kecskeméti Református Kollégium Gimnáziumában lesznek.

A gyülekezet a Gyerek Sófár résztvevőinek is alkalmas helyet kínál. A különböző helyszínektől nem kell megijedni: minden elérhető távolságban van néhány perc sétával. Különösen nagy boldogsággal töltött el, ahogyan a református gyülekezet lelkészei, munkatársai fogadtak bennünket. Újra és újra kifejezték, hogy várnak minket, örülnek nekünk és szeretnék minél inkább összhangba hozni a dicsőítő iskolát a város és a gyülekezet életével. Jó volt hallani, hogy ebben az évben olyan helyre megy a tábor, ahol vendéglátóink is lesznek.

A népes szervezői csapat csak egy része tudott ott lenni ezen a találkozón, mégis öröm volt együtt gondolkodni, tervezgetni, a munkacsoportok aktuális helyzetét látni, találkozni egymással, Isten elé vinni az idei tábort és hálát adni, hogy immáron tizedik alkalommal  lehetünk együtt idén.  A szervezés tehát gőzerővel beindult s köszönjük, ha imádságban hordozzátok velünk az elkövetkező hónapokat és a tábort!


Jerebák Ancsi

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>