Dicsőítő Est 2016 | zenekarok

Konferencia 2016

2016.10.16.

Az egész napos rendezvény 18.00-22.00 között Dicsőítő Esttel zárul, benne Püski Dániel debreceni egyetemi lelkész és 3 dicsőítő zenekar szolgálatával. A 3 meghívott zenekar 3 különböző stílust és megközelítést képvisel, de mindegyik célja, hogy Isten dicséretébe vezesse a résztvevőket. Az alábbiakban szeretnénk a zenekarokat bemutatni – hagyományainkhoz híven nem a program  sorrendjében, az hadd legyen meglepetés.

A Budai Református Gyülekezet Dicsőítő Zenekara

A zenekar a 2007-es Sófár Dicsőítő Napon

A zenekar a 2007-es Sófár Dicsőítő Napon

A Budai Református Gyülekezetben közel 15 éve kezdődött egy új fajta esti istentisztelet, amelynek fontos építőeleme a modern dicsőítő zene. Jelenleg 10-12 ember tartozik a csapathoz, akik közül vasárnap esténként 4-6 ember szolgál a zenekarban. Az alapfelállásban dob, zongora, gitárok, ének és hegedű kap helyet. Folyamatosan tanítják a gyülekezetnek a legismertebb magyar és külföldi felekezetközi énekeket, jelenleg közel 100 ének van repertoárjukban.

Dobner Illés és Évi

dobner_illes_evi

Dobner Illés és Évi

Dobner Illés és Évi dalait sokan ismerik és szeretik. Olyan dalokat jegyeznek, mint a “Nem engedsz el”, az “Itt a szívem”, vagy a “Jöjjetek”. De nem csak dalaikkal és profi előadásmódjukkal, hanem dicsőítő lelkületükkel is szíven találják és Istenhez vezetik az embereket.  A dicsőítő esten akusztikus felállásban, néhány barátjukkal együtt fognak közöttünk szolgálni, a céljuk a szabadon folyó dicsőítés lesz.

A Sófár Dicsőítő Iskola világzenei formációja

vilagzenes

pillanatkép az idei Dicsőítő Iskola egyik estéjéről

Egy eklektikus felállás, sokfelől érkező tagokkal. A vérbeli sófárosokból összeálló csapat ősi dallamokat és népi motívumokat szólaltat meg, hogy ezekkel a felfedezésre váró kincsekkel vigyen közelebb Istenhez. A dicsőítést Kiss Sámson Endre és javarészt a Sófár Dicsőítő Iskola tanáraiból összeállt zenekar vezeti majd.

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>