Megújult a Sófárportál, avagy az interaktív fordulat

háztáji

2009.05.04.

figura_munkasA portál látogató számára, talán kissé váratlanul, ugyanakkor  hosszas tervezés és várakozás után, megújultunk!  Szeretnénk, hogyha a Sófár alapelveivel összhangban valóban és még inkább fórummá tudnánk válni, olyan hellyé, ahol meg tudjuk osztani egymással a szűkebb és tágabb értelemben vett, zenés  és a mindennapi életünkben megjelenő dicsőítéssel kapcsolatos információkat, tanításokat, meglátásokat, kérdéseket.

De nézzük mit is jelent a címben emlegetett „interaktív fordulat”! Szeretnénk ha az eddig megvalósult egyirányú kommunikáció (mi írtuk és ti olvastátok), kétirányúvá válna (ti irjátok és mi olvassuk). Erre szolgál a kommentálási lehetőség minden bejegyzés végén. Szeretnénk ha élő eszmecserék lennének a honlapon, várjuk  véleményeteket, meglátásotokat, bíztatásotokat, kritikátokat!

Nézzünk körül az új menürendszerben!  A Hírmondóban a Sófár rendezvényekkel, a szervezőcsapattal és reményeink szerint hamarosan a református egyházban működő dicsőítő zenekarokkal kapcsolatos legfrissebb híreket olvashatjátok. Az Irattárban olvashattok a Sófár céljairól, alapelveiről, elérhetőségeinkről, a Sófárhangoló Egyesületről. A Könyvtárszobában a dicsőítéssel kapcsolatos  tanítások, áhítatok, bizonyságtételek olvashatóak, valamint az Asztaltársaság részen hamarosan, időről-időre egy-egy új téma kerül megvitatásra. Itt találhatóak a korábbi rendezvényeinken elhangzott előadások szövege is.  A Krónika rovat a visszatekintést szolgálja, itt olvashatóak a korábbi rendezvényeinkről szóló beszámolók, képek és hamarosan a hangzóanyagok és videók. A Magazin részben klipvetítő, képregény, blog, interjúk, színesítik palettánkat. A Műhelyben gyakorlati jó tanácsok érkeznek hamarosan, a gitár hangolástól elkezdve egészen a hétköznapi dicsőítésig, illetve itt lehet elérni új református dicsőítő énekek és a református énekeskönyvi énekek kottáit. A Portékán keresztül lehet információt kapni az új Sófár pólókról.

Még számos tartalmi és formai újítás van a honlapon és folyamatosan kerülnek  fel újabb bejegyzések.

Várjuk visszajelzéseiteket! Szerkesszük együtt a Sófárportált!

Kovách János főszerkesztő I szerk@sofarportal.hu

ceruza-ikon MEGOSZTOM!
ceruza-ikon HOZZÁSZÓLÁSOK!

4 hozzászólás to “Megújult a Sófárportál, avagy az interaktív fordulat”

  1. Smiley face

    admin: Hú, de rég vártam erre, örülök, hogy sikerült! :) Remélem tényleg interaktívak leszünk, és sok írója és olvasója lesz a Sófár Portálnak! Szóval csak kommenteljetek ezerrel! :) Andris

  2. Smiley face

    Aszti: nekem kicsit zsúfolt még és hosszú a jobboldali rész és a menüpontok neve sem mindig egyértelmű (nekem valamennyire igen, de aki először jön talán idegen lehet) amúgy szép:)

  3. Smiley face

    Kovách Péterné: Kedves SÓFÁROSOK! Nekem minden nagyon tetszik!! Mégis lenne egy kérésem Hozzátok. Jó lenne, ha a "sófár tévé" kép és felirat anyagán tudnátok javítani. Isten áldjon Benneteket!

  4. Smiley face

    Kovách Péterné: A "sófár tévé " kép és felirat anyagán jó lenne javítani.

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>