LélekJelenLét 2015. | beharangozó

hírmondó

2015.03.16.

plakat03

A munka, család és a szolgálatok pörgésében, nagy döntések előtt, kiúttalannak tűnő élethelyzetben, vagy egyszerűen Isten közelségét keresve sokat jelent számunkra, ha lélegzetvételnyi szünethez juthatunk. Ám ha ez sikerül is, a teljes testi-lelki felüdüléshez nemcsak olyan szünetekre van szükségünk, amikor leállhatunk és kifújhatjuk magunkat, hanem olyanra, mikor feltöltődhetünk mennyei erőkkel. Az idei LélekJelenLét hétvégéjén húsvét és pünkösd közti időben a feltámadt Jézus és a tanítványok találkozásáról szóló igék körül csendesedünk el.
Várjuk a Lélek JelenLétét megélni vágyó, 18. életévüket betöltött gyülekezeti tagokat, lelkészeket, presbitereket. A hosszúhétvége során Bölcsföldi András lelki-igei vezetésével, Szabó András dicsőítésvezetővel, Zagyva Tünde lelkigondozói szolgálatával, Szabóné László Lilla, és Szabó Gyura gondolat- és lélekébresztőivel, valamint a szervezők segítségével szeretnénk megteremteni a hátterét annak, hogy minden résztvevő ki tudjon kapcsolódni, és belső csendjében, Istenre tudjon figyelni, felfrissülni.

Időpont: 2015. április 30 – május 3.

Helyszín: Tahi Sion hegye Konferenciatelep

Részvételi díj: 18.500 (+1000 Ft ágynemű igénylése esetén)

Jelentkezés és részletes meghívó: www.sofarportal.hu

További információ: Hevér Hajnalka | heverhajni@gmail.com | 30-5639024

Regisztráció | Részletes meghívó

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>