Dicsőítő Iskola 2015. | beharangozó

archívum

2015.03.04.

dicssuli2015 arculat_fejlec_1140

“Nem veszendő dolgokon, ezüstön vagy aranyon váltattatok meg atyáitoktól örökölt hiábavaló életetekből, hanem drága véren, a hibátlan és szeplőtelen Báránynak, Krisztusnak a vérén.” (1Péter 1;18-19)

Szeretettel hívunk az idén immár 8. alkalommal megrendezésre kerülő Sófár Református Dicsőítő Iskolába! A tábornak idén a Tokaji Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakközépiskola Kollégiuma ad helyet, időpontja pedig augusztus 3-9.! 

Az egyhetes táborban a résztvevők olyan zenei és lelki képzésben vesznek részt, ahol Isten dicsőítése áll a központban. Célunk, hogy a dicsőítésében fejlődhessünk életünk különböző területein és a művészetekben egyaránt a hangszeres zenéléstől az éneklésen, táncon és drámajátékon át az akvarellfestésig.

Idei Dicsőítő Iskolánk témája az ÉRTÉK. Mi az, ami érték a számomra? Milyen értékes vagyok a magam, mások, Isten számára? Mennyire értékes nekem Isten? Hogyan teremthetek magam is értéket? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket járunk körül az esti istentiszteleteken, reggeli kiscsoportos beszélgetéseken és az egyéni csendességekben.

Amellett pedig, hogy fejlődünk művészeti téren és elmélyülünk a fenti témában, egy sokszínű közösség részévé is válhatunk, amely a dicsőítésben mégis összeforr és erős egységet alkot! Alkalmunk nyílik sok dicsőítő szívű testvér megismerésére, együtt zenélhetünk, alkothatunk, táncolhatunk a magunk és Isten örömére. Közösségünket még családiasabbá és vidámabbá teszi a Sófár Gyerektábor, amely 3-12 éves korig várja a szüleikkel érkező gyermekeket.

A Dicsőítő Iskolába való jelentkezés áprilistól indul a Sófár Portálon, addig is hamarosan bővebb információkkal jelentkezünk!

Találkozzunk a DicsSuliban! :)

Sófár Szervezőcsapat

dicssuli2015 arculat_fejlec_1140

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>