Sófár konferencia + dicsőítő est | Meghívó

blog

2014.09.27.

banner02

Sófár Konferencia + Dicsőítő Est

Helyszín: Gazdagréti Református Gyülekezet (1118 Bp, Rétköz utca 41.)

Időpont: November 29. Szombat; 10.00-17.00 konferencia; 17.00-22.00 Dicsőítő est

Téma: “Ahol az Úr Lelke, ott a szabadság.” 2Kor 3,17

Regisztráció: Hamarosan; A regisztráció díjtalan lesz, de a nap költségeit lehet támogatni támogató jegyekkel.

KONFERENCIA

Nem arról van itt szó, hogy szabad-e tapsolni, táncolni vagy rock zenét játszani a templomban. Vagy nem arról, hogy fel lehet-e állni, vagy leborulni, feltenni a kezünket a dicsőítés alatt. Azt gondoljuk, ez a szabadság jele? Pedig ez ennél sokkal személyesebb, és bensőségesebb. Hol a szabadságom? Hol keresem, hol találom meg? Hogyan lehetek szabad, szolgáló keresztyén? 

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ a Sófár Konferencia! Mindenkinek, aki szeretne szabadabban élni Isten jelenlétében és a saját szolgálati helyein! Nem csak dicsőítőknek, hanem mindenkinek, aki keresi ezt az utat. A konferencián lesznek előadások, szemináriumok, személyes beszélgetések, melyek által közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy megtaláljuk: hol van személyesen a szabadságunk!

 

Hol Lélek, ott szabadság…

DICSŐÍTŐ EST

A dicsőítő suli már messze van. A következő nyár is távol van még. De most itt a lehetőség: gyere és dicsőítsük együtt Istent! Legyünk együtt hálában, örömben, csendben és Isten előtt való megállásban! Kérjük együtt Istent, hogy tanítson minket arról, mit jelent szabadnak lenni Előtte, Benne, Általa!

Gyertek, legyünk együtt a dicsőítő esten! Nem csak “ős” sófárosoknak! :) Hozzátok el barátaitokat is!

banner02

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>