DicsSuli blog | Utóirat

napló

2014.08.14.

IMG_1180

Mit is írhat a blogos így a tábor után? A sok kérdés, az itthoniaktól és mindenki mástól is, hogy “Na, milyen volt? Jó volt?” Ahogyan Járay Marci mondta az egyik esti tanításban, erre igazán ez a válasz: “Gyere és nézd meg!” Legközelebb bár mindenki ott lehetne, akiknek most csak próbálom elmondani, hogy mit is élhettünk meg a hét folyamán.

Talán, hogy mégis megpróbáljam röviden leírni, a közösséget – megélni, ahogy annak idején a tanítványok is megélhették ezt a közösséget Jézussal. Ők sem voltak különb emberek, mint ahogy mi Kiskunfélegyházán együtt voltunk. Ezt a közösséget tapasztalhattuk meg, Istennel és egymással, mint barátok, mint testvérek.

A tábor zárásán igazán jó volt hallani a “morzsaszedegetésben”, ahogy sokan elmondták, mit jelentett nekik a tábor. De ezek igazából nem zárszavak voltak, hanem olyan dolgok, amiket aztán elviszünk a táborból, tovább is adjuk és magunkban is gyarapodik.

“Várva vártam az Urat, és ő lehajolt hozzám.” /Zsoltárok 40;2

Bence

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>