Sófár flash mob a Csillagponton

hírmondó

2013.07.22.

Kedves valaha Sófárosok! A Sófár lehetőséget kapott a Csillagponton, hogy a Lehetőségek piacán péntek délután egy órában csakis a suliról, annak munkájáról azaz végeredményben Istenről beszéljen. Így arra gondoltunk, egy kis flash mobbal lepnénk meg a fesztiválozókat.

A Minden nap című (Mit is mondhatnék? Te vagy, ki megváltottál… kezdetű) dalt adnánk elő különböző hangszerekkel és hangulat-, zajkeltő eszközökkel, mivel a dalt mindenki ismeri, vidám, egyértelmű üzenettel bír és még mutogatni is lehet hozzá :)

A menete valahogy így nézne ki:
Egy valaki a tömeg közepén a gitárjával belekezd a dalba.
Majd csatlakoznak hozzá még hangszeresek. Egyre többen.
Akinek nincs hangszere, annak csinálunk: fél literes flakon kavicsokkal.
Aztán a lelkesek fújhatnának buborékot, és természetesen mindenki énekelne meg mutogatna az adott részben…
Valamint osztogatnánk a fesztiválozóknak is “ritmushangszereket”, hogy ők is be tudjanak szállni, és egy jó nagy közös énekes mókázós dicsőítés alakuljon ki.

Akinek kedve van csatlakozni, az írjon Borbiró Juditnak péntek reggelig, és ő mindenkit tájékoztat.
A dolog nem bonyolult, ellenben igen jó mulatság, így kérünk és lelkesítünk mindenkit, aki ott lesz a Csillagponton, hogy feltétlenül csatlakozzon, hiszen nincs flash mob emberek nélkül!

Kedvcsinálónak pedig egy kis videó:

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>