kották

letöltések

2011.01.31.

 

Úgy döntöttünk, hogy letölthetővé tesszük a Sófár Dicsőítő Iskolák kottaanyagait – csak belső használatra! A letöltéshez kérünk, add meg ezt a 3 információt, és rögtön megkapod a linket! (Erre azért van szükségünk, hogy lássuk, hányan érdeklődnek, mely gyülekezetek részéről, és esetleg kapcsolatba léphessünk veled. Az adatok sehol nem fognak megjelenni, nem adjuk át senkinek.)

Jogi nyilatkozat

Ezeket az énekeket egyedül Isten dicsőségére tesszük közzé azaz sem anyagi, sem egyéb hasznunk nem származik belőle. Ahol csak tudjuk, feltüntetjük az ének szerzőjét/szerzőit. Ha olyan éneket találsz itt, amelynek Te vagy a szerzője, azt kérjük, hogy jelezd nekünk emailben a [sofarportal kukac gmail pont com] címen, ui. szeretnénk hogy a szerző jóváhagyásával kerüljön fel minden ének. Ha pedig úgy látod szerzőként, hogy egy anyag a te szerzői jogaidat sérti, vagy nem szeretnéd, hogy éneked fent legyen Portálunkon, jelezd ugyanott, és levesszük. Célunk, hogy ezek az Istent dicsőítő énekek mindenki számára elérhetőek legyenek, és segítsék gyülekezeteink megújulását és épülését az Isten dicséretben.

ceruza-ikon MEGOSZTOM!
ceruza-ikon HOZZÁSZÓLÁSOK!

2 hozzászólás to “kották”

  1. Smiley face

    Árvay Sándor: Szeretettel köszöntelek Benneteket református testvéreim. Nagyon köszönöm, hogy krisztusi lelkülettel hoztátok létre, ezt a portált. Valóban Istent dicsőíti. Ebben az igyekezetben legyünk teljes szívvel egyek! Isten Áldását és Békességét Reátok! (BÚÉK! Bizz, az ÚR Érkezése Közel!)

  2. Smiley face

    Mikló István Boldizsár: Néhány kottátokat már régóta használjuk. Csak szerettem volna ha tudjátok, hogy nagyon sokat jelent a szolgálatotok, itt Királyhágómelléken is. Isten áldjon benneteket.

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>