Jogi nyilatkozat

letöltések

2010.01.20.

Ezeket az énekeket egyedül Isten dicsőségére tesszük közzé azaz sem anyagi, sem egyéb hasznunk nem származik belőle. Ahol csak tudjuk, feltüntetjük az ének szerzőjét/szerzőit. Az énekek szerzőit előzetesen igyekszünk felkeresni, ha azonban a szerző nem ismert számunkra, vagy nem él, illetve nem sikerül megtalálnunk, akkor sem szeretnénk az énekek anyagaitól megfosztani az érdeklődőket. Ha olyan éneket találsz itt, amelynek Te vagy a szerzője, azt kérjük, hogy jelezd nekünk emailben a [sofarportal kukac gmail pont com] címen, ui. szeretnénk hogy a szerző jóváhagyásával kerüljön fel minden ének. Ha pedig úgy látod szerzőként, hogy egy anyag a te szerzői jogaidat sérti, vagy nem szeretnéd, hogy éneked fent legyen Portálunkon, jelezd ugyanott, és levesszük.

Célunk, hogy ezek az Istent dicsőítő énekek mindenki számára elérhetőek legyenek, és segítsék gyülekezeteink megújulását és épülését az Isten dicséretben.

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>