Dicsőítő Iskola 2019 | Programok

Dicsőítő Iskola 2019

2019.06.22.

Amellett, hogy sok sok fantasztikus élmény, és rengeteg új barát vár, talán kíváncsi vagy arra is, hogy milyen programok, milyen időbeosztás, milyen szabadidős lehetőségek várnak rád. Ha először jössz a táborba, reméljük ha elolvasod ezt a kis tájékoztatót, már jobban eligazodsz majd, ha pedig már sokszor voltál nézd meg milyen újdonságok lesznek idén!

A napi program általában így néz ki:

07.15-08.15Reggeli
08.30-08.50Áhitatok négy csoportban (tinik, ifisek, családosok, felnőtt)
09.00-10.00Kiscsoportos beszélgetés
10.15-11.00Szolfézs/zeneelmélet kurzusok szerint.Nem zenei műhelyeknek foglalkozás.
11.15-13.00Kurzusok [egyedi beosztás szerint] / szabadidő / egyéni gyakorlás
12.00-14.00Ebéd
14.00-17.00Kurzusok [egyedi beosztás szerint] /Nyitott műhelyek/ szabadidő / egyéni gyakorlás
14.30-16.30Zenekari gyakorló – előre feliratkozni!
17.00-18.00Lélek műhelyek
18.00-19:00Vacsora
19.30-21.30Istentisztelet (Igehirdetés és dicsőítés)
21.30-23.30Teaház / Alternatív programok
23.30-07.00Csendes pihenő

A programok egyaránt segítenek az elmélyülésben, és a képzésben is, egyúttal lehetőséget kínálnak az értékes kikapcsolódásra, közösségben töltött pihenésre is.

ELMÉLYÜLÉS

A tábori elmélyülést több alappillér is alátámasztja, hogy ne csak szakmailag fejlődhessünk, hanem lelkileg is, az Istennel való kapcsolatunkban is növekedhessünk.

Reggeli Áhitat

Minden reggel 8.30 és 8.50 között a korcsoportodnak/családi helyzetednek megfelelően vehetsz részt napról-napra különböző formában zajló reggeli áhitatokon, hogy együtt kezdjük a napot új énekek tanulásával és az Ige körül, az Úr előtt.

Kiscsoportos beszélgetés

Az áhitatot követően 9.00-10.00 között az előző napi igehirdetés témája alapján beszélgetünk kiscsoportokban. Kiscsoportbeosztás a faliújságon.

Lélek műhelyek

Ez az idősáv az egyéni és a kiscsoportos elcsendesülés ideje lehet annak aki szeretne ezzel élni. Különböző formákban és különböző helyszíneken segítenek neked, hogy még jobban elmélyülhess az Istennel való kapcsolatodban, vagy kicsit csendben legyél és befelé figyelhess a tábor nyűzsgő forgatagában.

Lelki kísérés

Várunk, ha szeretnél valakivel bizalommal teli, őszinte hangulatban hálát adni, egy aktuálisan felmerülő kérdésről, az életedben egy régebb óta tartó kihívásról beszélgetni, imádkozni, vagy amire a Lélek indít. “Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt.” Fil 4,6

A beszélgetésekre a faliújságon jelentkezhetsz névvel, jeligével, vagy személyes megkeresés alapján!

Istentisztelet

Minden este egy közös istentiszteleten gyülekezünk össze, amelyet 19.30 és 21.30 között tartunk a nagyteremben. Ez az Igére figyelés és közös dicsőítés helye.

KÉPZÉS

Szolfézs

Fontosnak tartjuk, hogy a zenei kurzusokra jelentkezők a zeneelméleti tudásukban is fejlődjenek. Erre van lehetőség több csoportban 10.15 és 11.00 között.

Kurzusok és műhelyek

Az egyéni zenei kurzusok és a csoportos műhelyek időbeosztása mind-mind különböző. A tanáraitoktól tudhatjátok meg a ti beosztásotokat, amit a mappában található órarendben fel is jegyezhettek magatoknak.

Nyitott műhelyek

Idén a délutáni időben a műhelyvezetők egy részét arra kérjük, hogy engedjen betekintést az érdeklődőknek a tevékenységükbe, egy rövid 1-1,5 órás nyitott műhely keretében.

Zenekari gyakorló

A faliújságon iratkozhatsz fel a közös zenekari gyakorlásra, amire 14.30 és 15.30 között lesz lehetőség. Próbáld ki magad a zenekari játékban! A lehetőség mindenki előtt nyitott.

Egyéni gyakorlás

A tanórádon kívül napközben lehet egyénileg is gyakorolni. Kérjük, hogy olyan helyet keress a gyakorlásra, ahol nem zavarsz mást. Billentyűsöknek több gyakorlótermet is kijelölünk, infók a faliújságon!

PIHENÉS

Sófár teaház

Heti ajánlatunk: baráti beszélgetések, finom frissítők, fantasztikus felszolgálók, hangulatos helyszín, ropogós rágcsák, temérdek társasjáték és megannyi apróság, amitől a Sófár teaház garantáltan a kedvenced lesz. Hozd magaddal a bögrédet is!

Zenegödör

Minden este 21.30-23:30-ig vár a Zenegödör a kollégium pincéjében, ahol szabadon örömzenélhetsz együtt a különböző kurzusokra járókkal.

Szabad délután

Csütörtök délután nincsenek kurzusok, szemináriumok és gyakorlók. Arra bátorítunk, hogy pihenj egyet, csobbanj a strandon, utcazenélj, vagy fedezd fel a várost! A lehetőségekről a következő oldalakon olvashatsz.


további infók

A táborban fogsz kapni egy mappát, amiben sok fontos információt megtalálsz, ezen felül azonban a héten a FALIÚJSÁGON, FB csoportokban és oldalakon, a közös alkalmakon hirdetésekben fogunk tájékoztatni titeket a terembeosztásokról, extra programokról stb. Ha bármi kérdésed van, legyél bátor és kérdezz!

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>