Dicsőítő Iskola 2019 | Regisztráció

Dicsőítő Iskola 2019

2019.05.25.

FIGYELEM! A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT. TOVÁBBI KÉRDÉS ESETÉN KÉRÜNK, ÍRJ A dicsoitoiskola@sofarportal.hu EMAIL CÍMRE!

Indul a 12. Sófár Református Dicsőítő Iskola regisztrációja! Sok-sok egyeztetés, szervezés és programozás után elkészült a Sófár regisztrációs felülete, és már várja a jelentkezéseket! A legfontosabb infók:

  • Jelentkezni csak itt, az online regisztrációs lapon lehet.
  • A jelentkezés végső határideje: 2019. Június 30.
  • Fontos, hogy a regisztrációd csak a 8.000 Ft előleg átutalásával válik érvényessé.
  • Mivel a kurzusok befogadóképessége limitált, előfordulhat, hogy a regisztráció ideje alatt lezárunk kurzusokat. Mindezért biztatunk arra, hogy jelentkezz minél hamarabb!
  • További részletek a meghívóban, ill. a kurzusok és műhelyek bemutatkozóinál.
  • Bármilyen kérdésed van a regisztrációval ill. a dicsőítő iskolával kapcsolatban, írj nekünk a dicsoitoiskola kukac sofarportal pont hu email címre és válaszolunk!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

RÉSZVÉTELI DÍJ

A Dicsőítő Iskola részvételi díja:

A kurzusokon való részvétel és teljes ellátás díja:

  • Teljes részvételi díj 36.000 Ft, kedvezményes díj* 34.000 Ft,
  • csak kurzusra jelentkezők (ellátás nélkül) teljes heti díja 10.000 Ft, kedvezményesen* 8.000 Ft
  • *Kedvezményes díj: nappali tagozatos diákoknak, gyes/gyed-en lévő szülőknek, munkanélkülieknek
  • a részvételi díjból további kedvezmény kérhető nehéz anyagi helyzetben lévőknek
  • aki teheti, támogathatja a szociálisan rászorulók részvételi díját

A részvételi díj tartalmazza a szállás és a teljes ellátás díját, valamint a terembérlés, technika, mappák, meghívott előadók, kurzusvezetők költségeit.

Azoknak, akik nem igényelnek szállást és/vagy étkezést, a részvételi díj mindezek mértékével csökken.

A részvételi díj még csökkenhet a befolyó támogatások mértékének függvényében.

A kisgyermekek részvételi díja:

  • 0-2 éves korig (ha nem vesz részt a gyermekprogramon és nem kér étkezést): ingyenes
  • 3-10 éves korig a teljes részvételi díj 25.000 Ft, fél adag étel kérése esetén 20.000 Ft
  • Étkezés és szállás igénylése nélkül a gyermekfoglalkozásokon való részvétel díja: 6000 Ft
  • szociális kedvezmény igényelhető a gyermekek részvételi díjából is, melynek mértéke a befolyó adományoktól függ

Befizetés:

A tábordíj befizethető két részletben: a jelentkezéssel egy időben a teljes díj 25%-át, de minimum 8.000 Ft előleget, a fennmaradó részt pedig legkésőbb július 15-ig kérjük befizetni.

Az előleget a Sófárnak nem áll módjában visszafizetni a részvételi szándéktól való elállás esetén sem.

Kérjük, lehetőség szerint átutalással fizesd be a tábordíjat, ezzel is rövidítve a regisztrációt és megkönnyítve a helyszíni lebonyolítást.

Bankszámla információk az átutaláshoz:

Sófárhangoló Közhasznú Egyesület (2360 Gyál, Zrínyi u. 33.)

Számlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-33740492

Közlemény: “Résztvevő neve – Dicsőítő Iskola jelentkezés

KURZUS/MŰHELY-VÁLASZTÁS

Jelentkezéskor kérünk, válaszd ki azt az egy kurzust/műhelyet, amin a teljes héten részt szeretnél venni.

Érdemes minél előbb jelentkezni, nehogy egy-egy kurzus beteljen. Másrészt a kurzusok akkor indulnak el, ha azokra min. 5 fő jelentkezik. A kurzusoknak felső létszámhatára is van: egy-egy kurzus maximum 8-12 főnyi diáksereget tud fogadni. Tehát ne halogasd a jelentkezést!

TÁMOGATÁS ÉS TÁMOGATÁS-IGÉNYLÉS

Ha anyagi helyzeted engedi, kérjük, támogass másokat részvételi díjuk egy részének átvállalásával!

Ha anyagi helyzeted nem engedi a teljes tábordíj kifizetését, akkor se maradj otthon, hiszen igényelhető szociális támogatás a jelentkezési lapon! Arról, hogy mennyi támogatást tudunk adni, emailben fogunk értesíteni.

Igyekszünk minél több támogatást gyűjteni a tábordíj költségeinek csökkentésére, így a támogatások függvényében még csökkenhet a tábor díja (a szociális támogatásokon felül is), ezért is bíztatunk, hogy semmiképp ne mondj le csak emiatt a részvételről!

És egyben szeretnénk arra is kérni, hogy imádságban hordozd te is a Dicsőítő Iskola anyagi forrásainak előteremtését. Célunk az, hogy anyagi körülményei miatt senki ne maradjon otthon.

Forrásteremtő ötletek:

Mivel a Dicsőítő Iskolában gyülekezeti szolgálatodban is fejlődhetsz, ez hosszú távon gyülekezeted örömére, épülésére szolgál. Ezért arra bíztatunk, hogy gyülekezeted közösségétől kérj támogatást valamilyen formában. Ehhez segítségül néhány tipp:

  • Keresd fel közvetlenül gyülekezeted lelkipásztorát vagy valamelyik presbiterét, hogy támogatást kérj gyülekezeted részéről a részvételi díjad kifizetésében.
  • Ha kéred, a Sófár felkeresi gyülekezetedet, hogy lehetőség szerint részvételi díjad támogatását kérje.
  • Valamilyen közösségi eseményen oszd meg gyülekezeted tagjaival a Dicsőítő Iskolában szerzett tapasztalataidat, és hogy miért fontos ez a képzés számodra. Lehet ez egy istentisztelet utáni rövid beszámoló, esetleg istentiszteleti szolgálat, vagy egy teadélután, ahol képekben, dalokban mutathatod be, miben segít fejlődni ez a képzés, és hogyan fordíthatod ezt a gyülekezeted javára is. Kapcsolódhat hozzá külön adakozás, vagy tea és sütemények árusítása, amivel a gyülekezeted tagjai támogathatják a részvételi díjadat. Így mások is jobban megismerhetik a Dicsőítő Iskolát, és több embernek nyílhat lehetősége részt venni és velünk együtt tanulni.
ceruza-ikon MEGOSZTOM!
ceruza-ikon HOZZÁSZÓLÁSOK!

6 hozzászólás to “Dicsőítő Iskola 2019 | Regisztráció”

  1. Smiley face

    Járay Judit: Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a nemezelő műhelybe egy novemberben 11 éves lány jelentkezhet-e? A pécsi Református Iskola tanulója, 2 évet Angliában élt, elég önálló, és nem 'bentlakásos', hanem csak a műhelyre jelentkezne, mert pécsiek vagyunk. Köszönöm Judit

  2. Smiley face

    Kardon Márton: Kedves Judit! Természetesen jelentkezhet! :)

  3. Smiley face

    Füleki Enikő: Sziasztok, talán figyelmetlen voltam a regisztrációval. Nem kérek szociális támogatást és a plusz 4000 forinttal szeretném támogatni a szervezést, a teaházba jelentkeztem segítőnek. Elnézést a figyelmetlenségért. Ha megy valaki Budapestről telekocsiznék. Ezt jelöltem? Enikő

  4. Smiley face

    Győr Lili: Kedves Enikő! Utánakérdezek, hogy ebben az esetben mi a teendő, és még jelentkezem :-) A telekocsival kapcsolatban a Facebook csoportunkban tudsz érdeklődni, de inkább akkor, amikor már közeleg az esemény, mert akkor fognak körvonalazóni a dolgok. Köszi a türelmed! Lili

  5. Smiley face

    Bárdosné Tóth Lídia: Lesz-e nyitott alkalom, ahol a pécsi testvéreitek Veletek együtt dicsőíthetnének?

  6. Smiley face

    András Szabó: Igen! Szerda, csütörtök és szombaton este 19.30-tól nyitott istentiszteletet tartunk, ahova a tábor résztvevőin kívül minden kedves érdeklődőt várunk szeretettel! A nyitott istentiszteletek helyszíne: a Gandhi Kollégium interaktív terme (7629 Pécs, Komját Aladár utca 5.) Ezt hirdetjük itt és a facebookon is hamarosan!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>