Dicsőítő Iskola 2018 | Házirend

Dicsőítő Iskola 2018

2018.05.06.

Dicsőítő Iskola 2018 | Házirend

2018.07.30.-2018.08.05.
SZEGED

  1. Légy jelen!

Különleges ajándék ez a hét Istentől, add bele hát magad lelkesen! Vegyél részt a programokon, és másokat ne zavarj abban, hogy ők is ott tudjanak lenni és figyelni tudjanak! Amennyit beleteszel, annyit fogsz tudni kivenni belőle.

  1. Légy figyelemmel másokra!

Légy segítőkész, nyitott és építő! Figyelj a gyermekekre, a szülőkre, és a felnőttekre is. Érezd jól magad úgy, hogy a többiek is jól érezhessék magukat körülötted! A délelőtti csendidő és kiscsoportos beszélgetés ideje alatt semmiképpen ne hangoskodj, hogy ne zavarj másokat az elmélyülésben, az Istennel való találkozásban.

Viseld a névtáblád, hogy könnyebben meg tudjuk szólítani egymást!

  1. Légy pontos!

A programok azért vannak, hogy Te jól érezd magad, sokan készülnek rá, sokan szervezték, hogy pontosan akkor legyen, amikor. Tisztelj meg másokat azzal, hogy nem késel el az alkalmakról!

  1. Légy kipihent!

Az éjszakai pihenés ideje különösen védett idő! Ahhoz hogy a tanításon, programokon és még az esti istentiszteleten is megfelelően tudj figyelni, szükséged van pihenésre. Kérünk, 22.00 és 7.30 között az egész tábor területén, de különösen a szállásokon légy csendben, hogy mások pihenését se zavard. Az éjféli takarodóig még beszélgethetsz, játszhatsz a Teaházban, vagy zenélhetsz a Zenegödörben.

  1. Légy otthon!

Ha a kollégiumban van a szállásod, kérjük, az esti programok végeztével (10 óra után), már ne hagyd azt el, valamint legkésőbb éjfélig térj vissza a szobádba. A szálláshelyek ajtaja éjfélkor zárul!

  1. Légy tisztelettel mások személyes terére!

Ne tartózkodj ellentétes neműek szobájában!

  1. Légy józan!

A tábor területén ne dohányozz és ne fogyassz alkoholt!

  1. Légy tiszta és rendes!

Ügyelj a tisztaságra, rendre! Tartsd be az alapvető higiéniai szabályokat (WC, mosdó, szoba, konyha, termek, Teaház, stb.)! A tantermek és szobák berendezéseit a rendeltetésüknek megfelelően használd!

  1. Légy óvatos!

    Vigyáz a saját és társaid testi épségére és anyagi javaira!

  2. Aki a házirendet megszegi, magatartásával zavarja, illetve rombolja a tábor életét, a szervezők hazabocsáthatják.

A házirend a Sófár Dicsőítő Iskola minden résztvevőjére, kurzusvezetőkre, szervezőkre, kiskorúakra és felnőttekre egyaránt vonatkozik.

A házirend célja, hogy a Dicsőítő Iskola résztvevői számára kereteket adjon, amelyek szükségesek a tábor végső céljának eléréséhez: hogy a hét során lélekben és készségeinkben gyarapodva, Istent egyre jobban dicsőítő közösséggé formálódjunk.

 

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>