Ezen fog dolgozni a Sófár Média Csapata

csapat

2017.01.31.

Mint ahogy arról egy korábban cikkünkben beszámoltunk, azért hogy a sófáros programok és találkozások között is pezseghessen a közösségi élet, megalapítottuk a Sófár Média Csapatot! 1 Andris, 3 Áron, 1 Bence, 1 Benedek, 1 Lili, 1 Marci és 1 Moncsi fog azon szorgoskodni, hogy intenzívebben működjenek, és több tartalommal szolgáljanak a remélhetőleg mindenki által jól ismert sófáros kommunikációs csatornák.

Hogyan lesz ez számotokra is érzékelhető?

Először is a Sófár Portált szeretnénk új életre kelteni. Dolgozunk majd az állandó tartalmak (RÓLUNK) frissítésén, bővítésén, és, hogy még több minden elérhető legyen a LETÖLTÉSEK-nél is. A BLOGBAN pedig terveink szerint sokkal több hírt és érdekességet találtok a jövőben a Sófáros programokról, kulisszatitkokról, és minden másról is, ami kapcsolódhat a dicsőítés világához, valamint építheti a lelki életet.

 

Aktívabb lesz a Sófár Facebook oldala. Itt is posztolunk majd mindent, amit a Portálon megjelenik, így lehet a hírekről és képekről csevegni, hozzászólni, és ti is megoszthattok ide kapcsolódó tartalmakat a többiekkel.

Külön személy lesz a média csapatban arra, hogy ha kérdésetek, kérésetek van, és a honlapon vagy Facebookon keresztül ezekkel megkerestek minket, akkor a lehető leghamarabb választ kapjatok tőlünk, vagy eljussatok közvetlenül ahhoz az illetékes személyhez, aki tud segíteni.

 

A Sófár YouTube csatornájára is ajánlott feliratkozni annak, aki még nem tette meg. Itt is várható változás, mert több ember fog a csapatunkból kimondottan azon fog dolgozni, hogy több anyag legyen itt is fönt, jobb minőségben készüljenek a felvételek, illetve hogy az utómunkált anyagokat még jobb minőségben lehessen majd visszanézni.

 

Persze minden munkához idő kell, de reméljük, hogy hamarosan látszani fog a munkánk eredménye, és tapasztalni fogjátok a pozitív változásokat a különböző fórumokon.
Tehát érdemes lesz gyakrabban figyelni az említett oldalakat, mert nektek készítjük hittel és szeretettel azért, hogy a programok és találkozások között is legyen igazi Sófáros élet.

A Sófár Média Csapat nevében: Moncsi

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>