Dicsőítő Est 2018

Október 26. | Budapest

Találkozás. Imádság. Dicsőítés. Sófár.

 

TALÁLKOZÁS, mert a nyári Dicsőítő Iskola után most újra láthatjuk egymást, örülhetünk egymásnak, és együtt lehetünk Isten jelenlétében! Ezen az estén kifejezetten szeretnénk teret adni a beszélgetésre, az élmények felidézésére és megosztására, ezért a Teaház nem csak az alkalom szünetében, hanem előtte és utána is nyitva lesz, hogy mindenképpen le tudjatok ülni egy kávé vagy tea mellé beszélgetni is! És persze TALÁLKOZÁS azért is, mert Istennel is találkozhatunk, imában, elcsendesedésben és dicsőítésben.

 

IMÁDSÁG, mert a Kárpát-medencei Református Ifjúsági Imaéjjelhez csatlakozunk. 2018 a Családok éve, így az Ifjúsági Iroda által szervezett Imaéjjel, és a mi Dicsőítő Estünk központi témája is a Családok lesznek. Imádságban hordozzuk a családokat, könyörgünk a gyógyulásért, a megújulásért, a szeretet erősödéséért, és a gyülekezetekért mint családokért.

DICSŐÍTÉS, mert ezen az estén Isten elé mehetünk, énekelve, imádattal, felszabadultan. Ebben a zenekarok segítenek majd minket.  Istent magasztalva feltöltődhetünk és dícsérhetjük Őt mindazért a csodáért amit megtapasztalunk általa.

 

SÓFÁR, mert ez az este a Sófár színeiben jöhet létre! Fontosnak tartjuk, hogy az ilyen nagyobb eseményekhez is csatlakozzunk, részt vegyünk az egyházunk ifjúsági életében is, persze mindezt úgy, hogy a magunk színeit, lelkületét tesszük bele. Így a Sófár hangulat ezen az alkalmon is alap lesz, még ha ez mindenkinek mást is jelent!

 

Nagy szeretettel várunk titeket!

 

Időpont: 2018.10.26.

17.00-21.00

A program előtt és után is lehetőség van a teaházban találkozni és beszélgetni!

Helyszín: Gazdagréti Református Gyülekezet

1118, Budapest, Rétköz utca 41

 

Kérünk a részvételedet jelezd ezen a regisztrációs formulán: Regisztráció