Dicsőítő Iskola 2021 Meghívó

Dicsőítő Iskola 2021

2021.06.08.

Szeretettel hívunk téged is a Sófár Református Dicsőítő Iskolába!  Idén nyáron (augusztus 2-8.) már 13. alkalommal gyűlhetünk össze, Isten dicséretére. A tábornak idén a Miskolci Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon ad helyet.

Nagy reménységgel nézünk az idei nyár elé, mert “a reménység pedig nem szégyenít meg” /Róm5,5/. Reménységünk van a közösségre veletek és Istennel, a növekedésre, amit a közös tanulás adhat, az ajándékokra, amelyeket Isten készít számunkra és dicsőítésre, amelyben felmelhetjük a tekintetünket az egyedül méltó Istenünkre!

Erre hívjuk meg idén azokat akik érdeklődnek a Sófár Dicsőítő Iskola iránt!

Sok kérdés és bizonytalanság van jelen az életünkben és így a szervezésben is, de készülünk a megszokott DicsSuli hangulattal és program elemekkel, hogy ezen a héten, idén is a központban Isten dicsőítése lehessen! A fantasztikus közösség mellett lehetőséget és segítséget szeretnénk nyújtani mindenkinek a zenei és technikai fejlődésre is és nagyon fontos célunk, hogy lelkileg is növekedjünk, tanuljunk a dicsőítésről. Hisszük, hogy a dicsőítés nem korlátozott egy-egy hangszerre vagy művészetre, hanem, hogy életünk minden percét átszőheti, hogy valóban szüntelen zenghessen szívünk!
Ebben vezet bennünket az idei vezérigénk:

“Épüljetek fel lelki házzá” /1Péter 2,5/

A táborra készülünk a megszokott elemekkel: kurzusok, műhelyek, szolfézs, kiscsoport, gyermeksófár stb. De a program végső formátumát az aktuális jogszabályok és járványhelyzet befolyásolhatja. Mindenről tájékoztatni fogunk benneteket, de kérjük a megértéseteket az esetleges változások és korlátozások miatt és a türelmeteket a pontos információkkal kapcsolatban!

Tervezett programelemek

KURZUSOK ÉS MŰHELYEK

A táborunkban kurzusokon és műhelyeken vehetsz részt, amelyeknek – közvetett vagy közvetlen módon – Isten dicsőítése áll a középpontjában.. Szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy tanulhass és fejleszthesd azokat a tálentumaidat, amelyeket azért kaptál Istentől, hogy az Ő dicsőségére használd. A zenei kurzusokon kívül (ének, gitár, basszusgitár, billentyű, ütős, improvizáció), gyakorlati (pl. hangtechnika) és egyéb kreatív műhelyek (tánc, dráma, irodalom, installáció, nemezelés, film, művészetterápia…stb.) közül választhatsz.

LELKI ÉLET

A művészeti fejlődésen túl nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy Isten dicsőítését ne csak vasárnaponként vagy szolgálatainkban éljük meg, hanem a mindennapi életünkben is tudjunk dicsőítő életformával jelen lenni. Az esti istentiszteleteken túl, délelőtti korosztályos áhitatokon, kiscsoportos beszélgetéseken, lelki beszélgetéseken és lélekműhelyeken is ezt a Témát bonthatjuk ki.

GYEREKEK

A Dicsőítő Iskola formálódó közösségének szerves részét alkotják a gyerekek, akik számára Gyerek Sófárt szervezünk. Itt szakszerű, élményekben gazdag foglalkozásokon vehetnek részt a kicsik, amíg a szüleik is élvezik a tábor lehetőségeit.

ÖNKÉNTESSÉG

A Táborban a hasonlóan kreatív és dicsőítő szívű résztvevők megismerése, az elmélyült közösségi alkotómunka, és Isten örömteli közös dicsérete mellett a vállt vállnak vetve végzett közös szolgálatra is lehetőség nyílik. Részvételed esetén Téged is arra bátorítunk majd, hogy a helyszínen csatlakozz önkéntesekből álló csapatunkhoz néhány kisebb-nagyobb feladat erejéig.

KIEMELT INFÓK

  • Időpont: 2021. augusztus 2. hétfő 12.00 – augusztus 8. vasárnap 14.00 (teljes hét, 6 éjszaka).
  • Helyszín: Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon, 3530 Miskolc, Kálvin János utca 2.

Találkozzunk tehát Miskolcon a 13. Sófár Református Dicsőítő Iskolában!

Sófár Szervezőcsapat

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>