Dicsőítő Iskola 2020 | Meghívó

blog

2020.02.17.

Szeretettel hívunk téged is a Sófár Református Dicsőítő Iskolába!  Idén nyáron (augusztus 3-9.) már 13. alkalommal gyűlhetünk össze, Isten dicséretére. A tábornak idén a Miskolci Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon ad helyet.

Egy olyan egy hetes táborba várjuk az érdeklődőket, ahol a központban Isten dicsőítését szeretnénk állítani. Idén a Zsoltáros vezet és bátorít bennünket: “szüntelen zeng neked a szívem…” Zsolt 30,13. Ebbe a szüntelenségbe szeretnénk mi is belépni, megérkezni és ott maradni az életünk minden percében. Ám ez nem egy könnyű cél, sokszor egyedül nehéz is, ezért is hívjuk azokat a táborba, akik szeretnének nem csak zeneileg vagy technikailag fejlődni, hanem lelkileg is. A táborban amellett, hogy fantasztikus közösséghez csatlakozhattok, fontos célunk, hogy a dicsőítésről tanuljunk közösen, egymástól és olyanoktól akik ebben már előrébb járnak nálunk. Hisszük, hogy a dicsőítés nem korlátozott egy-egy hangszerre vagy művészetre, hanem, hogy életünk minden percét átszőheti, hogy valóban szüntelen zenghessen szívünk!
Gyertek keressük együtt a dicsőítés lehetőségeit!

KURZUSOK ÉS MŰHELYEK

A táborunkban kurzusokon és műhelyeken vehetsz részt, amelyeknek – közvetett vagy közvetlen módon – Isten dicsőítése áll a középpontjában.. Szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy tanulhass és fejleszthesd azokat a tálentumaidat, amelyeket azért kaptál Istentől, hogy az Ő dicsőségére használd. A zenei kurzusokon kívül (ének, gitár, basszusgitár, billentyű, ütős, improvizáció), gyakorlati (pl. hangtechnika) és egyéb kreatív műhelyek (tánc, dráma, irodalom, installáció, nemezelés, film, művészetterápia…stb.) közül választhatsz.

LELKI ÉLET

A művészeti fejlődésen túl nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy Isten dicsőítését ne csak vasárnaponként vagy szolgálatainkban éljük meg, hanem a mindennapi életünkben is tudjunk dicsőítő életformával jelen lenni. Reményeink szerint ebben segít fejlődni az a téma is, amelyet a hét folyamán igyekszünk körüljárni: 

NON-STOP “szüntelen zeng neked a szívem…” Zsolt 30,13.

Az esti istentiszteleteken túl, délelőtti korosztályos áhitatokon, kiscsoportos beszélgetéseken, lelki beszélgetéseken és lélekműhelyeken is ezt a Témát bonthatjuk ki.

GYEREKEK

A Dicsőítő Iskola formálódó közösségének szerves részét alkotják a gyerekek, akik számára Gyerek Sófárt szervezünk. Itt szakszerű, élményekben gazdag foglalkozásokon vehetnek részt a kicsik, amíg a szüleik is élvezik a tábor lehetőségeit. Idén a nagyobb gyerkőcök, a tinik számára külön meglepetés programokkal is készülünk.

ÖNKÉNTESSÉG

A Táborban a hasonlóan kreatív és dicsőítő szívű résztvevők megismerése, az elmélyült közösségi alkotómunka, és Isten örömteli közös dicsérete mellett a vállt vállnak vetve végzett közös szolgálatra is lehetőség nyílik. Részvételed esetén Téged is arra bátorítunk majd, hogy a helyszínen csatlakozz önkéntesekből álló csapatunkhoz néhány kisebb-nagyobb feladat erejéig.

KIEMELT INFÓK

  • Időpont: 2020. augusztus 1. hétfő 12.00 – augusztus 9. vasárnap 14.00 (teljes hét, 6 éjszaka).
  • Helyszín: Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon, 3530 Miskolc, Kálvin János utca 2.

Találkozzunk tehát Miskolcon a 13. Sófár Református Dicsőítő Iskolában!

Sófár Szervezőcsapat

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>