Dicsőítő Iskola 2018 | Önkéntesség

Dicsőítő Iskola 2018

2018.05.05.

Dicsőítő Iskola 2018 | önkéntesség

A Sófár Dicsőítő Iskolában mindenki önkéntes. A tábort önkéntesek szervezik és koordinálják, a kurzusokat és műhelyeket tartó tanárok is önkéntesek. Köszönjük, hogy ha te is részt veszel a csapatban és segítesz egy kicsit, hogy mindenki teljes figyelemmel jelen lehessen a tábori programokon. A regisztrációnál tudod jelezni, hogy milyen típusú szolgálatban veszel szívesen részt. Fontos, hogy tudd, ezek az apró feladatok tőled csupán pár órás elköteleződést kívánnak, de óriási segítség ahhoz, hogy a Tábor gördülékenyen működjön.

 1. Helyszíni regisztráció 14-16 fő
  Itt a helyed, ha szívesen fogadnád az érkezőket akár a helyszínen, akár a vasút állomáson egy jó csapattal. Te láthatod elsőnek a csillogó szemű, (még) friss táborozókat. ;-)
 2. Teaház 12-15 fő
  Várunk, ha szívesen forgolódsz a konyhában, vagy ha egy estére beugrasz teát főzni, kenyeret kenni, a megfáradt táborozók hálásan fogadják majd. :-)
 3. Média csapat 6-9 fő
  Szeretsz fotózni, videókat készíteni, szerkeszteni? Vagy az írásban vagy jó és szívesen írnál blogot, beszámolókat? Ha egy jó csapatra vágysz, csatlakozz a média csapathoz!
 4. Teremrendezés  8 -10 fő
  Talán láthatatlan, de az egyik legfontosabb munka. Neked leszünk hálásak, hogy lesz hol ücsörögjünk vagy hogy a hangszerek a helyükön lesznek. Levitációs mesterek és jedik előnyben. ;-)
 5. Technika 5 fő
  Ha érdekel a hangtechnikuskodás, de egy egész hétre sok lenne, a tábor elején és végén pár órára belekóstolhatsz hogyan épül fel egy ilyen rendszer és hogyan kell aztán lebontani. ;-)
 6. Vetítés 6 fő
  Kíváncsi vagy? Szereted előre tudni mi következik? Az esti énekek vetítésének kezelését neked találták ki. :-) OpenSong ismerete előny, vagy jó, ha gyorsan tanulsz új programot használni.
 7. GyermekSófár 6-12 fő
  Eleven vagy és szeretnéd más nézőpontból is megtapasztalni a Sófár Dicsőítő Iskolát? Várunk a gyerekek izgalmas világába! Ha szülőként érkezel kisgyermekkel, kérünk, hogy segíts be pár órát a héten!
 8. Dekor 2-3 fő
  Kreatív vagy és álmodozó? Segíts megálmodni és berendezni a helyszínt, munkátok gyümölcse lesz az otthonunk a hétre!
 9. Portaszolgálat 15-20 fő
  Garantáltan a porta az a hely, ahol bárkivel találkozhatsz. Feltéve, hogy elég türelmes vagy ahhoz, hogy egy-két órát üldögélj a bejáratot őrizve. A jelszó: KARSZALAG!

 

A pontos részletekkel emailben fogunk keresni a tábor előtt!

Ha középiskolás vagy, van lehetőség arra, hogy a Sófárban végzett önkéntes munkádról igazolást adjunk. Kérünk, ha szükséged van igazolásra a közösségi szolgálathoz, a regisztrációnál szintén jelezd!

KÖSZÖNJÜK!

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>