Dicsőítő Iskola 2017 | önkéntesség

Dicsőítő Iskola 2017

2017.05.01.

Dicsőítő Iskola 2017 | önkéntesség

A Sófár Dicsőítő Iskolában mindenki önkéntes. A tábort önkéntesek szervezik és koordinálják, a kurzusokat és műhelyeket tartó tanárok is önkéntesek. Köszönjük, hogy ha te is részt veszel a csapatban és segítesz egy kicsit, hogy mindenki teljes figyelemmel jelen lehessen a tábori programokon. A regisztrációnál tudod jelezni, hogy milyen típusú szolgálatban veszel szívesen részt. Fontos, hogy tudd, ezek az apró feladatok tőled csupán pár órás elköteleződést kívánnak, de óriási segítség ahhoz, hogy a Tábor gördülékenyen működjön.

  1. Helyszíni regisztráció 14-16 fő
    Itt a helyed, ha szívesen fogadnád az érkezőket akár a helyszínen, akár a vasút állomáson egy jó csapattal. Te láthatod elsőnek a csillogó szemű, (még) friss táborozókat. ;-)
  2. Teaház 12-15 fő
    Várunk, ha szívesen forgolódsz a konyhában, vagy ha egy estére beugrasz teát főzni, kenyeret kenni, a megfáradt táborozók hálásan fogadják majd. :-)
  3. Média csapat 6-9 fő
    Szeretsz fotózni, videókat készíteni, szerkeszteni? Vagy az írásban vagy jó és szívesen írnál blogot, beszámolókat? Ha egy jó csapatra vágysz, csatlakozz a média csapathoz!
  4. Teremrendezés  8 -10 fő
    Talán láthatatlan, de az egyik legfontosabb munka. Neked leszünk hálásak, hogy lesz hol ücsörögjünk vagy hogy a hangszerek a helyükön lesznek. Levitációs mesterek és jedik előnyben. ;-)
  5. Technika 5 fő
    Ha érdekel a hangtechnikuskodás, de egy egész hétre sok lenne, a tábor elején és végén pár órára belekóstolhatsz hogyan épül fel egy ilyen rendszer és hogyan kell aztán lebontani. ;-)
  6. Vetítés 6 fő
    Kíváncsi vagy? Szereted előre tudni mi következik? Az esti énekek vetítésének kezelését neked találták ki. :-) OpenSong ismerete előny, vagy jó, ha gyorsan tanulsz új programot használni.
  7. GyermekSófár 6-12 fő
    Eleven vagy és szeretnéd más nézőpontból is megtapasztalni a Sófár Dicsőítő Iskolát? Várunk a gyerekek izgalmas világába! Ha szülőként érkezel kisgyermekkel, kérünk, hogy segíts be pár órát a héten!
  8. Dekor 2-3 fő
    Kreatív vagy és álmodozó? Segíts megálmodni és berendezni a helyszínt, munkátok gyümölcse lesz az otthonunk a hétre!

 

A pontos részletekkel emailben fogunk keresni a tábor előtt!

Ha középiskolás vagy, van lehetőség arra, hogy a Sófárban végzett önkéntes munkádról igazolást adjunk. Kérünk, ha szükséged van igazolásra a közösségi szolgálathoz, a regisztrációnál szintén jelezd!

KÖSZÖNJÜK!

ceruza-ikon MEGOSZTOM!
ceruza-ikon HOZZÁSZÓLÁSOK!

One Response to “Dicsőítő Iskola 2017 | önkéntesség”

  1. Smiley face

    Herman Emőke: Kreatív vagyok, és álmodozó Díszítő-festő a szakmám. Számos kiállítást rendeztem, egyénit, csoportosat. Nyári szakmai gyakorlataimat a "Skála" Áruház dekorációs részlegén töltöttem.... Tehát a 8. helyen említett dekor csapatba jelentkezem önkéntesnek.

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>