Dicsőítő Iskola 2015 | Igehirdető és lelkigondozó

archívum

2015.07.29.

Cikkünkben a Dicsőítő Iskola lelki szolgálóinak bemutatkozóit olvashatjátok. Az idei tábor igehirdetője Thoma László lesz, a női lelkigondozó Borsos-Pintér Nóra

CsP_L.Thoma László vagyok. Istennek hálás teremtménye az életért, kegyelméért, túláradó szeretetéért, amivel elért engem is. Hálás vagyok a házastársamért, Anitáért és három különleges gyermekünkért! Hálás vagyok, mert református lelkipásztorként szolgálhatok Gazdagréten és élő gyülekezeti közösségben élhetem meg a kölcsönös testvéri szeretetet.

A Sófár dicsőítő iskola az év meghatározó eseménye számomra. Találkozhatunk régi-új ismerősökkel, barátokkal. Megállhatunk együtt Isten előtt, tanulhatunk, erősödhetünk. És együtt várhatjuk Isten jelenlétét, és mindazokat a meglepetéseket, ajándékokat, amit Ő készít a számunkra.

Ebben a légkörben, együtt Isten előtt állva nagyon várom azt, hogy megérthessük Isten üzenetét, a Szentírás tanítását arról, honnan ered értékességünk? Várom, hogy ezek a felismerések, rádöbbenések, találkozások az evangéliummal átformálják a kapcsolatunkat Istennel, másokkal és saját magunkkal is!

1077618_483846995038690_719070055_o

Borsos-Pintér Nóra vagyok. Foglalkozásomra nézve református lelkész és lelkigondozó. Viszonylag kezdő (1 éves) házas és mindig újrakezdő Krisztus-követő.

A lelkigondozás szolgálatára két mondat különösen indít, és motivál. Az egyik: „A segítségkérés nem a gyengeség, hanem a bátorság és az erő jele.”. A másik: „Ha valami kijött, akkor bent is volt.” (Jézus is valami hasonlót mond(ott)… J).

Szeretettel várlak benneteket beszélgetni!

 

 

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>