Dicsőítő Iskola 2014 | Házirend

archívum

2014.04.28.

IMG_0080

1. Különleges ajándék ez a hét Istentől, add bele hát magad, vegyél részt benne lelkesen! Légy segítőkész, nyitott és építő! Érezd jól magad úgy, hogy a többiek is jól érezhessék magukat körülötted!

2. Tartsd be a napirendet!

Vegyél részt a közös programokban! A csendóra idején (17:00-18:00) ne zenélj, ne beszélgess, ne zavarj másokat, hanem inkább élj vele te is, használd Isten keresésére! A kurzuson kívül egyénileg is gyakorolj minden nap, hogy minél többet fejlődj a hét során! Ajánljuk, hogy használd ki a közös zenekari gyakorló, a szemináriumok és egyéb alternatív programok lehetőségét is. Ezekre a Zsibongóban elhelyezett íveken iratkozhatsz fel.

3. Légy pontos!

Gondolj arra, hogy azzal is tiszteled a többieket, ha nem várakoztatod meg őket.

4. A tábor területén és 20 m-es körzetében ne dohányozz és ne fogyassz alkoholt, kiskorúként pedig azon kívül sem!

5. Ne tartózkodj ellentétes neműek szobájában!

6. Este 10 óra után csendesedj el, ne zavarj senkit, aki már aludni szeretne!

Ha beszélgetni szeretnél, azt tedd a Teaházban vagy a Zsibongóban, ha zenélni, azt tedd a Zenegödörben, de ne a Kollégiumban!

7. Amennyiben a kollégiumban van a szállásod, este 10 és reggel 7 óra között tartózkodj a tábor területén belül, valamint tartsd be a csendespihenőt, ami éjféltől reggel fél 7-ig tart! Feküdj le időben, és pihend ki magad, hogy még a hét végén is tudj tanulni a kurzusodon, épülni a napközbeni és esti alkalmakon.

8. Ügyelj a tisztaságra, rendre! Tartsd be az alapvető higiéniai szabályokat (WC, mosdó, szoba, konyha, termek, Teaház, stb.)!

9. Viseld a névtábládat, hogy könnyebben meg tudjuk szólítani egymást!

10. Aki a házirendet megszegi, magatartásával zavarja, illetve rombolja a tábor életét, a szervezők hazabocsáthatják.

A házirend a Sófár Dicsőítő minden résztvevőjére, kurzusvezetőkre, szervezőkre, kiskorúakra és felnőttekre egyaránt vonatkozik.

A házirend célja, hogy a Dicsőítő Iskola résztvevői számára kereteket adjon, amelyek szükségesek a tábor végső céljának eléréséhez: hogy a hét során lélekben és készségeinkben gyarapodva Istent egyre jobban dicsőítő közösséggé formálódjunk.

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>