A Dicsőítő Iskola igehirdetője: Járay Marci

blog

2014.04.18.

4476283848_98536d35e7

Bemutatkozik a 2014-es DicsSuli igehirdetője:

Marci vagyok. Ha ott lettem volna a 12 között, meggyőződésem, hogy Jézus így hívott volna. Az én karakterem közelebb áll Jánoshoz, mint Péterhez, talán ezért is jelentenek sokat azok a történetek, ahol Péterről vagy épp Pálról olvashatok. Úgy érzem, ők újra tanítanak. Foglalkoztat Jézus követésének sokszínűsége. Nincs az a karakter, az az élethelyzet, ami elzárna a követés lehetőségétől. Ugyanakkor nincs az a követési séma, módszer, aranyszabály, ami mindenkire érvényes lenne.

Ezt a fajta sokszínűséget leképezi a családom is. Dórival és három gyermekünkkel, Csanáddal (8 éves) Vajkkal (6 éves) és Liliommal (2 éves) éljük a mindennapjainkat Gödön. Ez a formáció néha hasonlít ahhoz, amilyen a tanítványi csapat lehetett, ami elég örömet, humort és feszültséget szolgáltat a mindennapokhoz. A MEKDSZ-ben dolgozom. Szívügyem az egyetemi misszió. Mellette pedig a SE Mentálhigiéné intézetének vagyok külső munkatársa. Legfőbb kikapcsolódásom a foci. A csapatsport sokat elárul az emberről. Néha elgondolom, hogy a 12 tanítvány milyen felállásban játszott volna annak idején.

A héten arra hívlak benneteket, hogy esténként találkozzunk a Mesterrel, és megélhessük, hogy egy csapat vagyunk!

ceruza-ikon MEGOSZTOM!

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>