Dicsőítő Iskola 2014 | beharangozó

blog

2014.02.22.

dicssuli2014_banner

Szeretettel hívunk mindenkit az idén 7. alkalommal megrendezésre kerülő Sófár Református Dicsőítő Iskolába! Az egyhetes táborban a résztvevők egy olyan zenei és lelki képzésben vesznek részt, ahol a dicsőítés áll a központban. Isten dicsőítése számos módon megvalósulhat az életünkben, a hangszeres játéktól az éneklésen át az akvarellfestésig.

A Dicsőítő Iskola egy olyan közösség, ahol ez a sokszínűség megjelenik és mégis egy erős egységet alkot! A közös alkalmakon megismerhetjük a többieket, gazdagodhatunk egymás szolgálatai által. Van lehetőség az együtt zenélésre, alkotásra, de az egyéni elcsendesedésre, lelki feltöltődésre is.

Az idei tábor Kiskunfélegyházán lesz, augusztus 4-10-ig. A pontos helyszínről és a táborral kapcsolatos további információkról itt, a Sófár Portálon tájékozódhattok!

Találkozzunk a DicsSuliban! :)

dicssuli2014_banner

 

 

ceruza-ikon MEGOSZTOM!
ceruza-ikon HOZZÁSZÓLÁSOK!

2 hozzászólás to “Dicsőítő Iskola 2014 | beharangozó”

  1. Smiley face

    Vali: Kedves Sófár! Nekem nem működik a feliratkozás......... Továbbá azt szeretném kérdezni, hogy van-e mód arra, hogy jelentkezzek még az augusztusi Dicsőítő Iskolába 2 éves kislányommal. Örülnék, ha el tudnék menni. Üdvözlettel: Gombos Valéria BP., Gazdagréti Ref. Gyül.

  2. Smiley face

    Bence: Szervusz Valéria! A hírlevél feliratkozásra gondolsz? Azt a honlap jobb felső sarkában, az e-mail címeddel tudod megtenni. A Dicsőítő Iskolába még lehet regisztrálni, ezen az oldalon: http://sofarportal.hu/hir/beharangozo/dicsoito-iskola-2014-regisztracio A gyermekek táborába 3 és 12 éves kor között várják a gyerekeket, abban az esetben, ha már óvodaérettek (vagyis szülő nélkül is elmaradhatnak hosszabb időre), 3 éves kor alatt pedig a szülőkre van bízva a gyermekek felügyelete! Üdv, Boda Bence

SZÓLJ HOZZÁ!

ceruza-ikon HOZZÁSZÓLOK!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>